• Lorem ipsum

Flexa

Toon:
Toon:

Flexa

Wanneer je thuis gaat schilderen heb je voor elke specifieke klus de keuze uit flink wat topmerken die je in de webshop van De Verfzaak kunt vinden. Een van die kwalitatief ijzersterke merken is Flexa. Flexa heeft een breed assortiment. Van Flexa muurverf tot Flexa Strak in de lak. Verder staat het merk bekend om de kleurtesters. Met deze handige kleurtesters zie je in een mum van tijd hoe een bepaalde kleur oogt op jouw muur. 

Muurverf van Flexa

Voor het schilderen van muren heeft Flexa genoeg voor je in petto. Zo blinkt dit topmerk uit op het gebied van multifunctionele verven. Een voorbeeld hiervan is Flexa Powerdek Muren & Plafonds. Deze matte Flexa muurverf op waterbasis kan worden toegepast op steenachtige ondergronden, maar ook op papierbehang, gipskarton en schoon metselwerk. Naast Flexa Powerdek is er ook nog Flexa Pure Muurverf Extra Mat, een extreem matte, reinigbare muurverf.

Handige kleurtesters

Het kiezen van een kleur voor een muur of plafond lijkt misschien makkelijk, maar dat kan in de praktijk flink tegenvallen. Matcht de kleur van de muur goed met mijn meubels, hoe oogt de kleur als het buiten donker is en ziet de kleur er in het echt zo uit als op het verfblik? Om ervoor te zorgen dat je niet eerst je hele muur of plafond moet schilderen om de antwoorden op deze vragen te vinden heeft Flexa iets bedacht: Flexa kleurtesters. Een kleurtester is een mini-roller met daaronder een klein voorraadje verf. Hiermee breng je jouw kleur aan op de muur en zie je in een handomdraai hoe de kleur er in het echt uitziet. Handig, toch?

Flexa Strak in de lak

De bekendste productlijn van Flexa is Strak in de lak. De lijn bestaat uit hoogwaardige muurverf en lak waarmee je een prachtig eindresultaat neerzet. Weet je niet precies welke verf of lak je nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen wordt er dan gekeken naar jouw situatie en besloten welke muurverf of lak het beste bij jouw klus past.

Flexa Strak in de binnenlak

Binnen de Strak in de lak lijn van Flex heb je verschillende soorten voor verschillende ondergronden. Een voorbeeld hiervan is Strak in de binnenlak. Deze binnenlakken zijn, zoals de naam al doet vermoeden, lakken voor binnen en blinken op veel gebieden uit. Welke lak je ook kiest, ze zijn allemaal:

  • Kras- en slijtvast
  • Optimaal dekkend
  • Sneldrogend
  • Geurarm

Strak in de buitenlak

De tegenhanger van de hierboven beschreven lakken voor binnen zijn de lakken voor buiten. Van een lak die buiten wordt gebruikt verwachten we nu eenmaal iets anders dan van een binnenlak. Flexa heeft daarom verschillende buitenlakken ontwikkeld zodat je altijd vooruit kan. Denk aan buitenlakken voor deuren, ramen, kozijnen en gevelbetimmeringen. Deze lakken beschikken allemaal over de volgende eigenschappen:

  • Bescherming tot 5 jaar
  • Weerbestendig
  • Terpentinebasis
  • Optimaal dekkend