• Lorem ipsum

Vloerverf

Toon:
Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin, de traplak voor binnen. Maak je trap bestendig tegen krassen en slijtage met de Sigma Traplak.
  €78,95€49,34
  Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans
  Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans
  Zijdeglanzende afwerking voor je betonvloer. Hecht goed, is slijtvast en extra goed dekkend. Daarnaast makkelijk te verwerken.
   €29,49€29,49
   Sikkens Wapex PUR Clearcoat 2,5 liter
   Sikkens Wapex PUR Clearcoat 2,5 liter
   Watergedragen, 2K, PU transparante, matte vloercoating. Watergedragen vloercoating voor binnen, geschikt als beschermende of esthetische sealer over vloeren en minerale ondergronden.
    €179,49€112,18
    Drost Devetaal Vloerverf PU Halfglanzend
    Drost Devetaal Vloerverf PU Halfglanzend
    Samengesteld op basis van en moeilijk verzeepbare polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Geschikt voor beton, steen, eterniet, en maatvast houtwerk.
     €47,31€37,85
     Drost Devetop Vloerverf PU Zijdeglans
     Drost Devetop Vloerverf PU Zijdeglans
     Devetop Vloerverf PU heeft een goede chemicaliën bestendigheid en goede black heel mark resistance. Verder is het slijt- en krasvast, droogt het snel op, en vochtregulerend. Vergeelt niet, makkelijk schoon te maken, en waterverdunbaar.
      €60,09€48,07
      Histor Perfect Finish Houten Vloer Zijdeglans
      Histor Perfect Finish Houten Vloer Zijdeglans
      Speciale lakverf voor houten vloeren. Dekt goed, vergeelt niet en is snel beloopbaar. Daarnaast is de lakverf slijtvast.
       €32,99€32,99
       Toon:

       Vloerverf

       Het schilderen van vloeren is niet de moeilijkste klus, maar het is wel zeer belangrijk dat je altijd de juiste soort verf aan jouw vloer koppelt om het best mogelijke eindresultaat te realiseren. Vloerverf is de verzamelnaam voor alle verfsoorten die geschikt zijn voor vloeren. Maar welke vloerverf heb je nu eigenlijk nodig? Om je te helpen hebben we alle informatie over vloerverf voor je verzameld op deze pagina. 

       De voorbereiding

       Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van de verf die je op je vloer gaat schilderen. Zorg er altijd voor dat de vloer goed schoon is voordat je aan de slag gaat met primer. Bij elke specifieke ondergrond hoort weer een andere voorbereiding. We raden je daarom om aan om goed de productbeschrijving van de verf die voor het eindresultaat moet zorgen te lezen.

       Vloerverf voor beton

       Je wil de betonnen vloer van de garage graag een opknapbeurt geven, maar je weet niet precies welke verf je daarvoor moet gebruiken. Voor betonnen vloeren hebben we in ons assortiment speciale betonverf. Betonverf beschikt over de eigenschappen die cruciaal zijn voor een dergelijke vloer. Betonverf is slijtvast, creëert een anti-sliplaag en is makkelijk en vaak schoon te maken.

       Een houten vloer

       Met een houten vloer kun je veel kanten op en daarom is het misschien lastig om een keuze te maken wanneer je besluit om de vloer een nieuwe kleur of beschermlaag te geven. Het belangrijkste is dat je voor je aan je klus begint precies weet wat je nodig hebt. Wil je een slijtvaste beschermlaag aanbrengen, wil je een dekkende kleur over een oude verflaag heen schilderen, of wil je een transparante lak aanbrengen? Met vragen over jouw specifieke situatie kun je altijd bij de klantenservice terecht.

       Een tegelvloer schilderen

       Bij het schilderen van een tegelvloer komt veel kijken. Een van de belangrijkste voorbereiden die je moet treffen is het aanbrengen van een geschikte primer. Deze primer, ook wel grondverf genoemd, vormt de verbinding tussen de tegel en de verf die je hebt uitgezocht vanwege de kleur. Ben jij van plan om een keramische tegelvloer te gaan schilderen? Zorg er dan voor dat je een primer kiest die geschikt is voor keramische vloeren. Deze vloeren hebben namelijk een glazuurlaag waardoor ze extra hard en glad zijn. Dit kan ervoor zorgen dat verf moeite heeft om goed te hechten.