• Lorem ipsum

Welke producten kun je retourneren?

 

Voorwaarden 

Nadat je de bestelling hebt ontvangen heb je 14 dagen om aan te geven dat je het product wilt retourneren en na aanmelding van de retour heb je nog eens 14 dagen om de bestelling terug te sturen.

Een product kun je alleen retourneren als:

  • Het product compleet is.
  • Deze, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking verpakt is. De eventuele verzegeling op de producten mogen niet verbroken zijn.
  • Je de kosten voor terugzenden zelf betaalt.
  • Niet op kleur is gemaakt. Producten die op kleur zijn gemaakt kunnen niet worden teruggestuurd. Wanneer verf op aanvraag is gemengd dan is er sprake van maatwerk en dan is het niet mogelijk om het product te retourneren. Wanneer je niet zeker weet of dit het geval is dan kun je contact opnemen met de klantenservice om dit na te gaan.

 

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen?

Wil je het product ruilen en voldoet deze aan de voorwaarden van retourneren? Meldt dit bij het aanmelden van je retour. Het verschil in prijs zal dan teruggestort of verrekend worden, afhankelijk van het prijsverschil.

 

Hoe kun je een product retourneren?

 

Retourneren 

Als je product voldoet aan bovenstaande voorwaarden voor retourneren en je wilt deze terugsturen, volg dan onderstaande stappen:

  • Meld eerst de retour aan door hier te klikken.
  • Gebruik de verpakking waarin het product is verstuurd om het product in te pakken. Verfpotten- en blikken kunnen opengaan tijdens het transport. We raden aan om de deksel vast te tapen en de doos goed op te vullen. De doos dient bovendien te zijn voorzien van labels waarmee wordt aangegeven dat de doos met de bovenkant naar boven gericht moet worden vervoerd en dat het om een breekbaar product gaat.
  • Als je retour is aangemeld ontvang je van ons de retourgegevens die je kunt gebruiken om het pakket te verzenden. Hier zit ook een retourformulier bij, zonder dit retourformulier kunnen we uw retourzending niet verwerken.
  • Vergeet niet om een verzendbevestiging te vragen wanneer je het product via het postkantoor verstuurd.

Wanneer de producten beschadigd raken tijdens de retourzending, dan is dit voor risico van de klant.

 

De afhandeling van je retour

Het retourproces 

De afhandeling van de retour vindt plaats door onze afdeling retouren. We sturen je een bevestigingsmail wanneer de retourzending is verwerkt. Dat is ongeveer 5 dagen nadat je de bestelling hebt geretourneerd. Lees hier meer over het terugbetalen bij een retour.

Waar kan ik de status van mij retour terugvinden?

Tijdens het retourproces houden we je via e-mail op de hoogte. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice om de status van je retour op te vragen.