• Lorem ipsum

Garagevloer coating

Toon:
Sikkens Wapex 660 Mat
Sikkens Wapex 660 Mat
Topklasse professioneel
 • Geschikt voor binnen
 • Matte primer
 • Twee componenten
97,99 63,69
Sikkens Wapex 660
Sikkens Wapex 660
Topklasse professioneel
 • Geschikt voor binnen
 • Zijdeglans betonverf
 • Twee componenten
93,99 61,09
Drost Devepox Betoncoat WV Zijdeglans
Drost Devepox Betoncoat WV Zijdeglans
Topklasse professioneel
 • Geschikt voor binnen & buiten
 • Twee componenten
 • Gemakkelijk verwerkbaar
406,32 325,06
Alabastine Garagevloercoating - 3,5 liter Set
Alabastine Garagevloercoating - 3,5 liter Set
Middenklasse doe-het-zelf
 • Geschikt voor binnen
 • Goed reinigbaar
 • Slijtvast
179,35 161,42
Toon:

Garagevloer coating

Een garagevloer verven is een effectieve manier om de vloer te beschermen tegen slijtage en andere invloeden van buitenaf. Een garagevloer wordt vaak veel gebruikt en heeft veel te lijden onder diverse factoren zoals auto's, fietsen of motoren, spullen en vloeistoffen zoals water, vet en olie. Het verven met betonverf voor garagevloeren is een goedkope manier om de vloer duurzaam, slijtvast en vloeistofdicht te maken, waardoor de vloer ook gemakkelijker te onderhouden is.

Wat is garagevloer coating?

Betonverf voor garagevloeren is speciaal ontwikkeld voor het verven van betonnen vloeren in garages. Deze betonverf is slijtvast, vloeistofdicht en biedt een goede bescherming. De meeste betonverf voor garagevloeren zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je de vloer in de kleur van jouw keuze kan verven.

Waarop moet je betonverf voor garagevloeren aanbrengen?

Voordat je begint met het verven van de garagevloer, is het belangrijk om de vloer eerst goed te reinigen en te ontvetten. Zorg ervoor dat de vloer droog, schoon en vet- en stofvrij is. Repareer eventuele gaten en scheuren met een reparatiemiddel zoals Inno Vloerfix of epoxy plamuur. Zit er al een verflaag op de vloer? Dan is het aan te raden om deze eerst te verwijderen of te overschilderen. Indien je een anhydrietvloer hebt, is het belangrijk om een damp open verf te gebruiken.

Betonverf voor garagevloeren producten bij De Verfzaak

Met de juiste producten wordt je garagevloer precies zoals je wenst. Kijk hieronder voor enkele aanbevelingen vanuit onze specialisten.

 • Sikkens Wapex 660 Mat: een betonverf die gebruikt kan worden voor garagevloeren. Deze verf is extreem slijtvast en biedt een goede bescherming tegen chemische stoffen en vloeistoffen. De matte afwerking geeft de vloer een professionele uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden. Met 1 liter van de Sikkens Wapex 660 Mat kun je naar schatting 12 m² dekken, afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond. De verf is gemakkelijk aan te brengen met een roller of kwast en is na 2 uur stofdroog.
 • Alabastine Garagevloercoating: een compleet systeem voor het verven van garagevloeren. De set bestaat uit 3,5 liter coating, 1 liter primer en een rol antislip zand. De coating is exclusief ontworpen voor garagevloeren en biedt een goede bescherming tegen chemische stoffen, vloeistoffen en slijtage. De halfglanzende afwerking geeft de vloer een professionele uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden. De primer zorgt voor een goede hechting van de coating op de ondergrond en het antislip zand zorgt voor een veilige ondergrond. De Alabastine Garagevloercoating is gemakkelijk aan te brengen met een roller en is na 2 uur stofdroog.

Bij De Verfzaak kun je terecht voor deze en andere betonverven voor garagevloeren. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van eventuele vragen. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefonisch van maandag tot en met vrijdag. Zo kun je snel en met goed gevoel aan de slag gaan met jouw schilderproject voor je garagevloer.