• Lorem ipsum
Milhezerweg 31
5752 BB Deurne
0493 - 235 510

Maandag9:00 - 18:00
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

 

 

 

Bereikbaarheid

Verheijen De Verfzaak is gevestigd aan Milhezerweg 31 in Deurne. De Milhezerweg is een belangrijke weg die deel uit maakt van de hoofdweg die dwars door Deurne gaat. Voor de deur van het winkelpand zijn voldoende parkeerplaatsen te vinden. Handig, want zo hoef je niet ver te gaan sjouwen met zware emmers of ander materiaal. 

De Verfzaak Deurne is per auto goed te bereiken. Zoals eerder aangegeven is de Milhezerweg een belangrijke straat in Deurne. Deze weg ligt dwars aan de N270, een provinciale weg waarmee je in een kort tijdsbestek naar Helmond en Venray rijdt. 

Dé verfwinkel in Deurne

Een verfwinkel is nergens zonder specialisten met kennis en kunde. Onze medewerkers mag je van alles vragen met betrekking tot verf, behang of benodigdheden! Wil je de verschillen weten tussen muurverf producten, of heb je meer informatie nodig over behang? De specialisten van Verheijen De Verfzaak Deurne staan voor je klaar en helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken!

Hieronder vind je het adres van onze vestiging:

Milhezerweg 31
5752 BB Deurne
Telefoonnummer: 0493 - 235 510
E-mail: [email protected]

Openbaar vervoer

Verheijen De Verfzaak bezoeken met het openbaar vervoer? Geen probleem! Ons filiaal is vanuit meerdere kanten te bereiken. In Deurne is zelfs een treinstation, waardoor je zelfs vanuit Eindhoven of Venlo onze verfwinkel kan bereiken. Vanuit station Deurne pak je bijvoorbeeld buslijn 80, waarna je uitstapt bij bushalte Langstraat. Vanuit deze halte is het 350 meter lopen (4 minuten) naar onze winkel. 

Online bestellingen ophalen

Naast dat je in onze winkel je aankoop kan doen, bieden we je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling op te halen in onze vestiging. De grootste voordelen hieraan zijn het vermijden van eventuele bezorgkosten en het feit dat je voorafgaand aan jouw project nog extra advies kan inwinnen. Het is overigens wel belangrijk dit ook aan te geven bij je bestelling. Bij het afrekenen kies je voor “afhalen in de winkel” en vervolgens selecteer je Deurne als afhaallocatie. Je krijgt, als je bestelling voor je klaarstaat, zo snel mogelijk een bericht om je bestelling op te halen. 

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Benodigdheden