• Lorem ipsum

Donkerblauwe muurverf

Toon:
Toon:

Donkerblauwe muurverf

Met donkerblauwe muurverf in huis creëer je een oase van ontspanning en kalmte. Wil je een mysterieus effect creëren, schilder dan alle wanden, kasten en radiatoren ook donkerblauw. Donkerblauw is de ideale kleur om tot rust te komen in de slaapkamer of om een boek te kunnen lezen in een zithoek. Het is bewezen dat donkerblauw in de slaapkamer bijdraagt aan een goede nachtrust. Het geeft namelijk een gevoel van sereniteit wat zorgt voor een gunstig hartritme. Met diep donkerblauwe muurverf in de slaapkamer is de kans dat je langer slaapt dan ook groter.

Donkerblauw is een vrij breed spectrum van het meest donkere zwartblauw met nummer RAL-5004 tot het prachtige parelmoerblauw met Ral-5026. Het is verstandig om van tevoren de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste muurverf keuze maakt.

Combineren met andere kleuren

Om het rustgevende karakter te complementeren adviseren wij om voornamelijk aardse en rustige kleuren te gebruiken bij donkerblauw. Een felle en warme kleur zoals geel of goud kan ook heel mooi afsteken tegen een donkerblauwe wand. De kunst is dan om de juiste balans te vinden tussen de hoeveelheid donker en licht.

Donkerblauwe muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van donkerblauwe muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze filialen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.