• Lorem ipsum
Wietelweg 13
5981 TG Panningen
077- 307 7272

Maandag9:00 - 18:00
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Danny Biemans

Bedrijfsleider Kranen De Verfzaak

'Met ons brede assortiment kunnen we onze klant voorzien van een passend advies voor elke verfklus'

Danny

Bereikbaarheid

In de online shop van De Verfzaak vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van verf, behang en laminaat. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je graag de kleur verf die jij kiest in het echt wil zien, of dat je een vraag hebt voor één van onze specialisten voordat je aan de gang gaat met jouw klus. Dan is het goed om te weten dat je terecht kunt in één van onze verfwinkels. Een van deze verfwinkels is Kranen De Verfzaak in Panningen.

Ben je op zoek naar een goed adres waar je niet alleen verf van alle topmerken vindt, maar waar specialisten je ook advies geven zodat je jouw klus zo goed mogelijk kunt klaren? Dan ben je bij onze verfwinkel in Panningen aan het juiste adres.

Onze verfwinkel in Panningen is goed te bereiken met de auto én met het openbaar vervoer.

Recht voor de deur van onze verfwinkel vind je genoeg ruimte om je auto te parkeren.

Openbaar vervoer

Kranen De Verfzaak is zoals gezegd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Om onze verfwinkel in Panningen te bezoeken heb je twee opties.

De eerste mogelijkheid is om naar Station Venlo te reizen en daar Arriva Qliner 370 te pakken. Deze bus brengt je in een half uur naar bushalte Raadhuisstraat in Panningen. Vanaf daar loop je in zes minuten naar De Verfzaak.

De tweede mogelijkheid is om te starten op het station van Roermond. Pak daar Arriva Qliner 372. Deze bus brengt je in 35 minuten naar dezelfde bushalte (Raadhuisstraat) in Panningen.

Online bestellingen ophalen

De specialisten van De Verfzaak in Panningen staan zes dagen per week voor je klaar. Ook als je je online bestelling komt ophalen. Zo vermijd je bezorgkosten en heb je de kans om de laatste vragen te stellen voordat je echt aan de gang gaat. Dat is wel zo makkelijk!

Assortiment

1. Verf
2. Behang
3. Laminaat
4. Benodigdheden