• Lorem ipsum

Magneetverf

Toon:
Drost Magneetverf
Drost Magneetverf
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen
  • Matte primer
  • Speciaal voor magneetbevestiging
29,25 23,40
Toon:

Magneetverf

Maak je muren magnetisch met magneetverf! Magneetverf is een super leuke uitvinding. De naam zegt het al; een verf met een magnetische werking. Magneetverf is een grondverf waaraan een ijzerstof is toegevoegd. Hierdoor kunnen magneten op het geschilderde stuk worden gebruikt. Doordat het grondverf is, kan het met elke vorm of kleur overschilderd worden. Zo kan je de leukste muren maken voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Maar ook kan je bijvoorbeeld in de keuken een magneetmuur maken om zo handige papieren en lijstjes op te plakken! Het hoeft ook helemaal niet opvallend te zijn, iedere kleur kan eroverheen geverfd worden. Overigens kan magneetverf ook op deuren, ramen en kunststof geschilderd worden.

Wat doet magneetverf?

Magneetverf is een speciale muurverf dat er voor zorgt dat het geschilderde deel magnetisch wordt. Hierdoor kan je van alles op het oppervlak hangen met magneten, zonder gebruik van plakband of punaises. Deze kunnen een wand namelijk ruineren! Met een magnetische wand zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Je kan lekker creatief bedenken wat je allemaal met de wand zou kunnen doen, van een planbord maken tot aan kaartjes of tekeningen ophangen.

Gebruik van magneetverf

Voor je de magneetverf aanbrengt is het belangrijk dat je de verf goed doorroert. Hierdoor zullen de ijzerdeeltjes zich goed verspreiden. Daarnaast is het zo dat één laag magneetverf niet voldoende is voor een goed resultaat. Wil je het magnetische gedeelte oververven met een andere kleur? Test dan eerst met een aantal lagen papier of je genoeg lagen magnetische verf heeft aangebracht. Door een laag verf verliest het magnetische gedeelte namelijk een beetje magnetische werking. Ook is het belangrijk dat je bij een zuigende ondergrond een primer gebruikt, zodat je ook hierbij geen magnetische sterkte verliest!

Bekijk het assortiment magneetverf bij de Verfzaak en bestel gemakkelijk online! Op zoek naar een andere muurverf?