• Lorem ipsum

Wijzonol

Toon:
Toon:

Wijzonol

Wanneer je op zoek gaat naar de juiste verf voor jouw klus is het een optie om de kwaliteitsverf van Wijzonol te bekijken. Dit onafhankelijke familiebedrijf slaagt er al meer dan honderd jaar (opgericht in 1916) in om goede verf voor verschillende doeleinden te ontwikkelen. De familie Van Wijhe, die het bedrijf oprichtte, heeft er altijd voor gezorgd dat de laatste ontwikkelingen worden meegenomen in het proces van het maken van verf. Verfwetenschappers zijn dagelijks bezig in het R&D laboratorium met vernieuwing en innovatie. Wijzonol is een goede keuze voor elke verfklus en daarom vind je bij De Verfzaak een ruim assortiment van dit ijzersterke merk. 

Wijzonol muurverf

Een muur van een nieuwe kleur voorzien? Laat je dan inspireren door de verschillende verfsoorten van Wijzonol. Voor elke ondergrond heeft dit merk namelijk de juiste verf in huis zodat je een prachtig resultaat neer kunt zetten. Wanneer je besluit om de muur te gaan schilderen is het belangrijk dat je precies weet wat je met jouw verf wil bereiken en op welke ondergrond je gaat werken. Een voorbeeld van een kwalitatief goede muurverf van Wijzonol is Wijzotex Mat. Dit is een makkelijk te verwerken muurverf voor binnen. Weet je niet zeker of je de goede verf voor jouw klus hebt gekozen? Neem dan contact op met de klantenservice. Samen kijken we dan naar jouw situatie en kiezen we de verf uit die bij je past.

Grondverf van Wijzonol

Het spreekwoord luidt: ‘Een goede voorbereiding is het halve werk.’ Bij schilderen en klussen geldt dat zeker. Een muur schilderen is namelijk veel meer dan alleen even een laag verf op de muur aanbrengen. Als je de juiste verf in de door jou gewenste kleur hebt uitgekozen adviseren we je om het blik of de emmer goed te bestuderen. Veel verfsoorten vereisen namelijk een goede laag grondverf. Grondverf, ook wel primer genoemd, is de perfecte verbinding tussen de ondergrond en de (top)laag verf. Door de primer hecht de verf beter en geniet je langer van een mooier resultaat. Uiteraard heeft Wijzonol verschillende soorten grondverf in het assortiment en die vind je allemaal bij De Verfzaak. Er zijn veel verschillende soorten grondverf op de markt. Om je een goed beeld te geven hebben we er een paar voor je verzameld. 

 

 

Lak, lakverf en beits voor binnen

Grondverf en muurverf neemt een groot deel van het assortiment van Wijzonol in beslag, maar het familiebedrijf is ook gespecialiseerd in het ontwikkelingen van lak en beits voor binnen en buiten. Voor binnen moet een goede lak bestand zijn tegen verschillende bedreigingen. Denk bijvoorbeeld aan contact met huidvetten en temperatuur verschillen. Wijzonol heeft voor elke ondergrond en voor elke ruimte een bijpassende lak of beits voor je in petto en deze zijn uiteraard terug te vinden bij De Verfzaak. Een goede beschermlaag is echt een vereiste als je bijvoorbeeld lang wil genieten van een houten meubel. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste lak of beits voor binnen is het zaak dat je de beste keuze maakt voor jouw klus en weet welke kleur je nodig hebt. Om je een beeld te geven van het ruime assortiment en de verschillende soorten waar je uit kunt kiezen hebben we hieronder een twee soorten lak en beits voor je verzameld.

Wijzonol: óók voor buiten

Wanneer je buiten een schuur, meubel of wellicht een stalen speeltoestel gaat schilderen is het belangrijk dat je de verf of lak uitzoekt die goed bij jouw doel past. Dit is cruciaal omdat je zo het beste eindresultaat realiseert. Het assortiment van Wijzonol voor alle buitenklassen is groot en daardoor heeft dit topmerk voor elke specifieke schilderklus de juiste verf in huis. Verf en lak die buiten worden gebruikt moeten weerstand kunnen bieden aan het Nederlandse weer. Met andere woorden: wanneer het hard regent of als het 35 graden is moet dit de verf niet aantasten. De absolute topper op dit gebied is Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Deze aflak combineert een zeer lange buitenduurzaamheid met optimaal glansbehoud. Maar dat is uiteraard niet de enige verf voor buiten van Wijzonol. Hieronder hebben we een aantal verschillende soorten buitenverf, beits en lak voor je op een rijtje gezet. Zo zie je hoe divers het assortiment van Wijzonol is.