• Lorem ipsum

Wijzonol

Toon:
Wijzonol Superdek Muurverf
Wijzonol Superdek Muurverf
Zeer goede dekkende, waterverdunbare, matte en gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
€100,55€49,95
Wijzonol Wijzotex Mat
Wijzonol Wijzotex Mat
De Wijzonol Wijzotex Mat is een makkelijk te verwerken, matte muurverf voor binnen, op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
€150,55€54,95
Wijzonol Latex
Wijzonol Latex
Wijzonol Latex is geschikt voor het latexen van je binnenwanden en plafonds. Goed reinigbaar, duurzaam en dekt perfect.
€78,65€39,95
Wijzonol Badkamer Muurverf
Wijzonol Badkamer Muurverf
Badkamer Muurverf van Wijzonol is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte en schimmelbestendige muurverf op basis van terpolymeerdispersie.
€28,95€19,40
Wijzonol Zijdeglanslak Water
Wijzonol Zijdeglanslak Water
Wijzonol Zijdeglansverf Water is een sneldrogende lakverf, die vooral binnen goed werkt. De waterverdunbare verf is extra stoot- en krasvast, en is daarnaast eenvoudig te verwerken.
€30,05€24,04
Wijzonol Projectlatex
Wijzonol Projectlatex
De Wijzonol Projectlatex muurverf is een goed dekkende en makkelijk te verwerkbare muurverf voor binnen.
€89,95€39,95
Wijzonol Muurverf Extramat
Wijzonol Muurverf Extramat
Muurverf Extramat van Wijzonol is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
€171,50€99,95
Wijzonol Wijzonol Muurverf Mat
Wijzonol Wijzonol Muurverf Mat
Duurzaam muurverven met deze Wijzonol muurverf is mogelijk. Daarnaast zijn je muren goed reinigbaar en perfect dekkend.
€145,70€79,95
Wijzonol Matlak Waterverdunbaar
Wijzonol Matlak Waterverdunbaar
Wijzonol Matlak Waterverdunbaar kan in gezet worden als matte afwerking voor nieuw onbehandeld hout voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal.
€27,14€17,64
Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is de allernieuwste topper van Wijzonol. Dit product kun je inzetten als een hoogwaardig verfsysteem gewenst is. Dankzij Super Durable Technology (SDT) heeft de LBH Ultra Hoogglanslak een nog betere buitenduurzaamheid.
€96,30€57,68
Wijzonol Isoleergrond Wit
Wijzonol Isoleergrond Wit
Wijzonol Isoleergrond Wit is er voor je ondergrond diep te isoleren en goed te hechten.
€62,95€42,15
Wijzonol AQUA Hechtprimer
Wijzonol AQUA Hechtprimer
De AQUA Hechtprimer van Wijzonol is een fijn dekkende, vullende en universele primer. De primer is zeer waterverdunbaar en uiterst geschikt voor binnen.
€65,40€43,81
Wijzonol Grondverf Alkyd
Wijzonol Grondverf Alkyd
Wijzonol grondverf Alkyd is een grondverf die goed hecht op uw deuren, kozijnen en ander houtwerk voor binnen. De dekking is bovengemiddeld en de grondverf is gemakkelijk te verdunnen en vloeit mooi. U kunt deze grondverf met terpentine verdunnen.
€31,50€14,95
Wijzonol Industrielak Zijdeglans
Wijzonol Industrielak Zijdeglans
Zorg voor een buitenduurzame lak met deze Wijzonol industrielak. Corrosiewerend, krasvast en goed dekkend voor je buitenomgeving.
€37,90€24,64
Wijzonol Wijzotex Extra Mat
Wijzonol Wijzotex Extra Mat
Wijzotex Extra Mat is een matte, gladde muurverf voor zowel binnen als buiten (indien beschut). Gemakkelijk te schrobben, aanzetvrij en goed dekkend.
€214,50€89,95
Wijzonol AQUA Zijdeglans
Wijzonol AQUA Zijdeglans
Wijzonol Aqua Zijdeglans is krastbestendig, universeel overschilderbaar en goed vullend. Per dag kun je meerdere lagen schilderen door de snelle droging.
€84,30€54,80
Wijzonol Matlak Terpentine Verdunbaar
Wijzonol Matlak Terpentine Verdunbaar
Wijzonol Matlak Terpentine Verdunbaar, de matte lakverf voor binnen. Minimaal vergelend, dekt goed en is kras- en stootvast.
€29,15€18,95
Wijzonol Dekkend Hoogglanslak
Wijzonol Dekkend Hoogglanslak
Deze dekkende hoogglans is geschikt om mee af te werken. De verf glimt, is glad, is makkelijk te reinigen en heeft weinig vuilaanhechting.
€34,60€23,17
Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Maak je tuin en terras buitenduurzaam met deze Wijzonol Dekkend Tuinbeits. Ideaal 1-pot-systeem.
€73,45€47,74
Wijzonol Muurvoorstrijk
Wijzonol Muurvoorstrijk
Wijzonol Muurvoorstrijk is het voorstrijkmiddel dat zowel binnen als buiten te gebruiken is. Droogt snel en hecht goed op steenachtige ondergronden.
€32,90€21,39
Toon:

Wijzonol

Wanneer je op zoek gaat naar de juiste verf voor jouw klus is het een optie om de kwaliteitsverf van Wijzonol te bekijken. Dit onafhankelijke familiebedrijf slaagt er al meer dan honderd jaar (opgericht in 1916) in om goede verf voor verschillende doeleinden te ontwikkelen. De familie Van Wijhe, die het bedrijf oprichtte, heeft er altijd voor gezorgd dat de laatste ontwikkelingen worden meegenomen in het proces van het maken van verf. Verfwetenschappers zijn dagelijks bezig in het R&D laboratorium met vernieuwing en innovatie. Wijzonol is een goede keuze voor elke verfklus en daarom vind je bij De Verfzaak een ruim assortiment van dit ijzersterke merk. 

Wijzonol muurverf

Een muur van een nieuwe kleur voorzien? Laat je dan inspireren door de verschillende verfsoorten van Wijzonol. Voor elke ondergrond heeft dit merk namelijk de juiste verf in huis zodat je een prachtig resultaat neer kunt zetten. Wanneer je besluit om de muur te gaan schilderen is het belangrijk dat je precies weet wat je met jouw verf wil bereiken en op welke ondergrond je gaat werken. Een voorbeeld van een kwalitatief goede muurverf van Wijzonol is Wijzotex Mat. Dit is een makkelijk te verwerken muurverf voor binnen. Weet je niet zeker of je de goede verf voor jouw klus hebt gekozen? Neem dan contact op met de klantenservice. Samen kijken we dan naar jouw situatie en kiezen we de verf uit die bij je past.

Grondverf van Wijzonol

Het spreekwoord luidt: ‘Een goede voorbereiding is het halve werk.’ Bij schilderen en klussen geldt dat zeker. Een muur schilderen is namelijk veel meer dan alleen even een laag verf op de muur aanbrengen. Als je de juiste verf in de door jou gewenste kleur hebt uitgekozen adviseren we je om het blik of de emmer goed te bestuderen. Veel verfsoorten vereisen namelijk een goede laag grondverf. Grondverf, ook wel primer genoemd, is de perfecte verbinding tussen de ondergrond en de (top)laag verf. Door de primer hecht de verf beter en geniet je langer van een mooier resultaat. Uiteraard heeft Wijzonol verschillende soorten grondverf in het assortiment en die vind je allemaal bij De Verfzaak. Er zijn veel verschillende soorten grondverf op de markt. Om je een goed beeld te geven hebben we er een paar voor je verzameld. 

 

Lak, lakverf en beits voor binnen

Grondverf en muurverf neemt een groot deel van het assortiment van Wijzonol in beslag, maar het familiebedrijf is ook gespecialiseerd in het ontwikkelingen van lak en beits voor binnen en buiten. Voor binnen moet een goede lak bestand zijn tegen verschillende bedreigingen. Denk bijvoorbeeld aan contact met huidvetten en temperatuur verschillen. Wijzonol heeft voor elke ondergrond en voor elke ruimte een bijpassende lak of beits voor je in petto en deze zijn uiteraard terug te vinden bij De Verfzaak. Een goede beschermlaag is echt een vereiste als je bijvoorbeeld lang wil genieten van een houten meubel. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste lak of beits voor binnen is het zaak dat je de beste keuze maakt voor jouw klus en weet welke kleur je nodig hebt. Om je een beeld te geven van het ruime assortiment en de verschillende soorten waar je uit kunt kiezen hebben we hieronder een twee soorten lak en beits voor je verzameld.

Wijzonol: óók voor buiten

Wanneer je buiten een schuur, meubel of wellicht een stalen speeltoestel gaat schilderen is het belangrijk dat je de verf of lak uitzoekt die goed bij jouw doel past. Dit is cruciaal omdat je zo het beste eindresultaat realiseert. Het assortiment van Wijzonol voor alle buitenklassen is groot en daardoor heeft dit topmerk voor elke specifieke schilderklus de juiste verf in huis. Verf en lak die buiten worden gebruikt moeten weerstand kunnen bieden aan het Nederlandse weer. Met andere woorden: wanneer het hard regent of als het 35 graden is moet dit de verf niet aantasten. De absolute topper op dit gebied is Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Deze aflak combineert een zeer lange buitenduurzaamheid met optimaal glansbehoud. Maar dat is uiteraard niet de enige verf voor buiten van Wijzonol. Hieronder hebben we een aantal verschillende soorten buitenverf, beits en lak voor je op een rijtje gezet. Zo zie je hoe divers het assortiment van Wijzonol is.