• Lorem ipsum

Blauw grijs muurverf

Toon:
Toon:

Blauw grijs muurverf

Met de blauwgrijze muurverf op de muur word je in gedachten meegenomen naar avondstrandwandelingen en de kleur van schaduwen die in de zee vallen. Het is dan ook een heerlijk rustgevende kleur die je helemaal tot rust laat komen. Blauwgrijs komt niet dominant over en het is dus erg aangenaam om deze kleur in je huis, op het terras of in de tuin te hebben.

Het officiële RAL-nummer van blauwgrijs is RAL 7031. Aangezien deze kleur een combinatie van blauw met grijs is kan je voor een subtieler effect de kleur wat lichter laten uitkomen of juist donkerder voor een intieme sfeer. Let ook op de lichtinval. Staat de wand veel in de zon kies dan een wat donkerdere tint. Het is verstandig vooraf de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Benieuwd naar andere verf, maar wel met een blauw grijze kleur? Bekijk onze blauw grijze verf categorie! 

Combineren met andere kleuren

Om het ontspannende karakter van deze kleur niet te verdrijven is het verstandig om neutrale kleuren te gebruiken. Wit geeft bijvoorbeeld een mooi en scherp contrast. Enkele felgekleurde highlights geven een fris en vrolijk effect. Let er echter op dat de hoeveelheid felle kleuren beperkt blijft.

Blauwgrijze muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van blauwgrijze muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde muurverf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze filialen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.