• Lorem ipsum

Bruine muurverf

Toon:
Toon:

Bruine muurverf

Bruin is de kleur van de aarde en dus de kleur die ons dichter naar de aarde toebrengt. Hoewel bruin op zichzelf niet erg populair is, denk maar aan poep en verrotting welke ook bruin zijn, vind je hem toch in veel huishoudens terug. Met een bruine muurverf in je huis creëer je namelijk het gevoel om weer met beide benen op de grond te staan wat ontspanning en geborgenheid teweegbrengt. Bruin staat verder onder andere symbool voor nuchterheid, stabiliteit en zekerheid.

Bruin is een kleur welke door vermenging van geel, blauw en rood verkregen wordt. Hierdoor zijn er verschillende bruinvarianten. Ga je bijvoorbeeld voor de roestbruine muurverf met RAL-8012 voor een herfstachtige uitstraling, of liever voor de grijsbruine muurverf met RAL-8019 of is lichtbruine muurverf met RAL-8025 meer wat voor jou? Het is verstandig vooraf de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Combineren met andere kleuren

Om het aardse karakter van bruin niet te verliezen zijn neutrale kleuren zoals wit en pastelkleuren de perfecte combinatie bij bruin. Wat je ook verrassen positief uit kan pakken is om verschillende tinten bruin met elkaar te combineren.

Benieuwd naar andere verf, maar wel in de kleur bruin? Bekijk onze bruine verf categorie! 

Bruine muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren muurverf voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van bruine muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op je vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze fysieke filialen. Onze verfspecialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.