• Lorem ipsum

Roestverf

Toon:
PUURKleur Oxido Basis
PUURKleur Oxido Basis
PUURKleur Oxido Basis is een decoratieve verf. Deze verf zorgt er voor dat een oppervlakte gaat roesten, wanneer deze geactiveerd wordt door de PUURKleur Activator.
  26,58 23,92
  PUURKleur Oxido Roestverfset - 12.5m²
  PUURKleur Oxido Roestverfset - 12.5m²
  Roestverfset van PUURKleur voor een optimaal roest effect!
   184,05 140,80
   PUURKleur Oxido Activator
   PUURKleur Oxido Activator
   Met PUURKleur Oxido Activator creëer je een industriële look in jouw huis. Met de Activator van PUURKleur zorg je er voor dat de decoratieve roestverf gaat roesten.
    28,74 25,87
    PUURKleur Oxido Roestverfset - 5m²
    PUURKleur Oxido Roestverfset - 5m²
    Roestverfset van PUURKleur voor een optimaal roest effect!
     114,75 90,38
     PUURKleur Oxido Top Sealer
     PUURKleur Oxido Top Sealer
     Met de PUURKleur Oxido Top Sealer voorkom je dat de roestverf af gaat geven. Dit product wordt gebruikt om de PUURKleur Basis verf te beschermen.
      11,94 10,75
      PUURKleur Oxido Roestverfset - 10m²
      PUURKleur Oxido Roestverfset - 10m²
      Roestverfset van PUURKleur voor een optimaal roest effect!
       174,36 133,39
       Toon:

       Roestverf

       Roestverf is een verrassende manier om jouw object een industrial look te geven. Wellicht denk je dat roest creëren een kwestie van tijd en geduld is, maar niets is minder waar. Bij De Verfzaak verkopen we speciale roestverf waarmee je prachtige effecten kunt realiseren. Maar wat is roestverf precies, welke fabrikant maakt de beste roestverf en hoe breng je deze opvallende verfvariant precies aan? Om je te helpen hebben we alle informatie over roestverf voor je verzameld. 

       Wat is roestverf?

       Zoals de naam al doet vermoeden gaat roestverf echt roesten. Dit komt door de ijzerdeeltjes die zich in de verf bevinden. Roestverf heeft de opvallende eigenschap dat er dus echt roest ontstaat wat voor aparte en indrukwekkende resultaten zorgt. Deze verfsoort breng je aan met een roller of kwast.

       Schilderen met roestverf: de eerste stap

       Wanneer je een roestlook gaat creëren is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat je dit doet door twee verschillende producten te gebruiken. De eerste stap die je namelijk moet zetten is een grondlaag aanbrengen met Oxido basis van PUURkleur. Deze basislaag is de start van jouw klus. Dit is een verf op waterbasis en is aan te brengen op stucwerk, hout, metaal en kunststof. Tip: bij kaal kunststof en metaal adviseren we je om eerst een geschikte primer aan te brengen.

       Hoe creëer je roest?

       Die vraag is makkelijk te beantwoorden in de vorm van een product. Puurkleur heeft niet alleen de grondlaag voor je in het assortiment, maar ook de activator. Oxido activator van Puurkleur zorgt ervoor dat jouw geschilderde object een authentieke roestkleur krijgt. Over het algemeen geldt dat hoe meer Oxido activator je aanbrengt, hoe meer de verflaag gaat roesten.

       Afgeven? Niet met Oxido Top Sealer

       Zoals je weet heeft roest de vervelende eigenschap dat het afgeeft. Wanneer je bijvoorbeeld een verroeste uitlaat goed vastplakt worden je handen bruin. PUURkleur heeft hier iets op gevonden. Wanneer je klaar bent met je schildersklus raden we je aan om Oxido Top Sealer van Puurkleur te gebruiken. Hiermee voorkom je dat jouw verf af gaat geven.