• Lorem ipsum

Sigma muurverf

Toon:
Sigma Sigmapearl Clean Matt
Sigma Sigmapearl Clean Matt
Sigma Sigmapearl Clean Matt is een watergedragen muurverf. Deze matte muurverf voor binnen is gemaakt op acrylaatdispersie. Deze muurverf is ideaal voor het afwerken van muren die met regelmaat gereinigd worden.
€73,50€46,95
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Sigmatex Superlatex Matt is een muurverf die voornamelijk binnen gebruikt kan worden. Sigmatex Superlatex Matt is watergedragen, en daarnaast ook een universele muurverf. Deze muurverf is eenvoudig te verwerken.
€198,95€119,95
Sigma Sigmatin DGL Matt
Sigma Sigmatin DGL Matt
Sigma Sigmatin DGL Matt is een muurverf voor binnen. Deze watergedragen muurverf verwerkt soepel en dekt goed. Het product is verkrijgbaar in verschillende lichte kleuren, waardoor de muren een frisse aanblik krijgen.
€121,95€69,95
Sigma Perfect Matt
Sigma Perfect Matt
Sigma Perfect Matt is een muurverf voor binnen die baanvorming voorkomt, zelfs bij veel lichtinval.
€248,50€159,95
Sigma Facade Topcoat Matt
Sigma Facade Topcoat Matt
Sigma Façade Topcoat Matt, de matte muurverf voor jouw buitenomgeving. Buitenduurzaam en te onderhouden in elk van de vier seizoenen.
€318,95€207,32
Sigma Sigmaresist Fungi Matt
Sigma Sigmaresist Fungi Matt
Sigma Sigmaresist Fungi Matt, de schimmelbestendige, matte muurverf. Geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds.
€82,50€53,63
Sigma Sigmapearl Clean Satin
Sigma Sigmapearl Clean Satin
Sigmapearl Clean Satin, de oplossing voor een desinfecteerbare muur. Ideaal voor wanden die vaak gereinigd worden.
€73,50€47,78
Sigma Façade Topcoat Satin
Sigma Façade Topcoat Satin
Sigma Façade Topcoat Satin, de veelzijdige en universele gevelverf voor buiten. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed.
€304,95€198,22
Sigma Sigmatex Superlatex Satin
Sigma Sigmatex Superlatex Satin
Sigma Sigmatex Superlatex Satin, de hoogwaardige, universeel toepasbare, zijdeglanzende muurverf.
€238,50€155,03
Sigma Sigmacryl Universal Matt
Sigma Sigmacryl Universal Matt
Sigma Sigmacryl Universal Matt is een watergedragen muurverf. Dit product is een verf geschikt voor klussen binnenshuis. Het is makkelijk te verwerken, en geeft daardoor een fraai mat resultaat.
€202,50€131,63
Sigma Silicat Topcoat Matt
Sigma Silicat Topcoat Matt
Sigma Silicat Topcoat Matt, de hoogwaardige gevelverf van Sigma. Schilder oude bouwwerken en monumenten met deze gevelverf voor het beste eindresultaat.
€343,73€223,42
Sigma Facade Murolac Matt
Sigma Facade Murolac Matt
€218,64€142,12
Sigma Air Pure Supermatt
Sigma Air Pure Supermatt
Sigma Air Pure Supermatt, de watergedragen matte muurverf van Sigma. Extreem duurzaam en goed voor je binnenklimaat.
€280,50€182,33
Toon:

Sigma muurverf

Wanneer je in je nieuwbouwhuis gaat schilderen, je slaapkamer een opknapbeurt wil geven of de schuur eindelijk eens onder gaat nemen, loop je hoe dan ook tegen de volgende vragen aan: welke muurverf ga ik gebruiken en welke kleur ga ik kiezen. In de webshop van De Verfzaak vind je zoals je ongetwijfeld weet muurverf van alle topmerken. Een van de absolute toppers op dit gebied is Sigma. Sigma produceert en ontwikkelt al muurverf sinds 1972 en is er gedurende de laatste decennia in geslaagd om uit te groeien tot één van de autoriteiten binnen de verfwereld.

Muurverf voor binnen

Zoals je ongetwijfeld al hebt gezien vind je in de online webshop van De Verfzaak veel verschillende soorten verf van Sigma. Wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om de slaapkamer muren van een nieuwe laag te voorzien is het belangrijk dat je een Sigma muurverf voor binnen kiest. Muurverf voor binnen beschikt namelijk over andere eigenschappen dan muurverf voor buiten.

Stel dat je nog een pot muurverf voor buiten hebt staan in de schuur, dan is het wellicht verleidelijk om deze pot aan te spreken als je met de slaapkamer aan de gang gaat. We adviseren je pertinent om niet te vallen voor deze verleiding. Muurverf voor binnen beschikt namelijk over andere eigenschappen dan muurverf voor buiten. Zo is een muurverf voor binnen vaak goed reinigbaar en kras- en stootvast. 

Sigma heeft er bij het ontwikkelen van muurverf voor binnen niet voor gekozen om slechts een of twee verfsoorten te produceren. Dat is voor ons als professionals of doe-het-zelvers enorm fijn omdat er nu voor elke ondergrond en voor elke ruimte wel een een specifieke verf van Sigma beschikbaar is. Enkele soorten muurverf voor binnen van Sigma zijn: Sigmatex Superlatex Matt, Sigmapearl Clean Matt en Sigmacryl Universal Matt

Muurverf voor buiten

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heeft muurverf voor buiten weer andere eigenschappen dan een muurverf voor binnen. Dit heeft vooral met het typische Nederlandse klimaat te maken. Muurverf voor buiten moet weerstand kunnen bieden aan regen, hagel en wind, maar óók aan de steeds heter wordende zomers. Uv-straling heeft namelijk invloed op verf en kan de kleur aantasten.

Net als veel andere verfproducenten heeft Sigma de uitdaging aangegrepen om hét antwoord te vinden op al die bedreigingen van buitenaf. Dit heeft in een enorm assortiment geresulteerd waardoor je voor elke ondergrond een kwalitief goede muurverf voor buiten kunt scoren van Sigma.

Dat is overigens één van de tips die we je graag mee willen geven. Let bij het kopen van Sigma muurverf goed op de productbeschrijving. In deze beschrijving vind je vaak de soorten ondergrond waarvoor de desbetreffende verf geschikt is. Het zou immers zonde zijn om houtverf aan te brengen op een muurtje in de schuur. Sigma Facade Topcoat Satin is een goed voorbeeld van verf die geschikt is voor het afwerken van beton, pleisterwerk en metselwerk.

Sigma muurverf laten mengen door De Verfzaak

Je bent eruit! Je hebt de muurverf uitgezocht waarmee je jouw klus wil gaan klaren, maar bedenkt je ineens: welke kleur ga ik gebruiken? De zoektocht naar de juiste kleur kan lastig zijn. Zoals je wellicht weet produceren de grote verfmerken alle populaire kleuren op grote schaal. Dit geldt echter niet voor de minder bekende kleuren. Heb jij een kleur gevonden en wil je daarmee aan de slag gaan? Laat deze verfkleur dan mengen door De Verfzaak. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. We vragen je wel om zeker te zijn van je zaak voordat je besluit om kleuren te laten mengen aangezien gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Passend advies

Bij het zoeken naar de juiste Sigma muurverf kunnen veel vragen bij je naar boven komen. Maar óók als je starten met je verfklus. Wat dacht je bijvoorbeeld van vragen zoals:

  • Hoeveel liter Sigma muurverf heb ik nodig voor mijn muur?
  • Welke grondverf past het beste bij de Sigma muurverf die ik heb uitgekozen?
  • Kan ik het best met een kwast of roller werken?
  • Hoe prepareer ik de ondergrond optimaal voor mijn klus?
  • Hoe kan ik de overgebleven Sigma muurverf het best bewaren?

Voor deze en alle andere aan ver gerelateerde vragen ben je bij ons aan het juiste adres. Spreek één van onze specialisten aan in een filiaal van De Verfzaak en sla twee vliegen in één klap. Op die manier ben je op de juiste plaats om verf én kennis in te slaan. Ben je van plan om je verf online in de webshop van De Verfzaak te bestellen, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. De klantenservice kun je per e-mail en telefoon bereiken.