• Lorem ipsum

Sigma schakelverf

Toon:
Sigma Schakelverf Semi-Gloss
Sigma Schakelverf Semi-Gloss
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Halfglans één-pot-systeem
  • Geschikt voor alle seizoenen
53,95 33,72
Sigma Schakelverf Satin
Sigma Schakelverf Satin
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Zijdeglans schakelverf
  • Vochtregulerend & weervast
86,50 54,06
Toon:

Sigma schakelverf

Als je je buitenhoutwerk wilt schilderen, wil je natuurlijk een verf die lang meegaat, goed beschermt en mooi glanst. Maar je wilt ook niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan verschillende producten, zoals grondverf, voorlak en aflak. Gelukkig is er een verf die je al deze voordelen biedt in één pot: Sigma schakelverf. Sigma schakelverf is een vochtregulerend, glanzend of zijdeglanzend één-pot systeem voor buiten op basis van alkydhars. Dit betekent dat je met Sigma schakelverf je houtwerk in één keer kunt gronden, overgronden en afschilderen. Zo maak je het jezelf makkelijk en bespaar je tijd, geld en moeite.

Wat is Sigma schakelverf en waarom is het zo goed?

Sigma schakelverf is geschikt voor het schilderen van geveltimmerwerk, kozijnen, deuren, boeiboorden en andere houten onderdelen. Je kunt het ook gebruiken voor het overschilderen van bestaande verflagen, mits deze goed intact zijn. Sigma schakelverf hecht goed, heeft een hoge dekkracht en een goede kantendekking. Bovendien is het weervast, wat betekent dat het bestand is tegen regen, wind, zon en temperatuurwisselingen. Sigma schakelverf is vochtregulerend, wat inhoudt dat het overtollig vocht uit het hout laat ontsnappen, waardoor het hout niet gaat rotten of barsten.

Hoe kies je de juiste Sigma schakelverf voor jouw project?

Sigma schakelverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en glansgraden. Je kunt kiezen uit ready-mixed kleuren, die direct klaar zijn voor gebruik, of mengkleuren, die je naar wens kunt laten mengen in onze winkel. Je kunt ook kiezen uit verschillende basissen, die je zelf kunt mengen met een kleurpasta. Sigma schakelverf heeft een uitstekende vloeiing, waardoor je een strak en egaal resultaat krijgt. Je kunt Sigma schakelverf aanbrengen met een kwast, roller of verfspuit. Het is belangrijk om de verf goed te roeren voor gebruik en om de juiste laagdikte aan te houden.

Bestel Sigma schakelverf online of kom langs in onze winkel

Wil je Sigma schakelverf bestellen? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Je kunt kiezen uit verschillende verpakkingen, van 0,5 liter tot 2,5 liter.

Heb je nog vragen over Sigma schakelverf of wil je persoonlijk advies? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord. Je bent ook van harte welkom in een van onze winkels, waar je ons ruime assortiment aan verf en schildersbenodigdheden kunt bekijken. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste verf voor jouw project.