• Lorem ipsum

Industrielak

Toon:
Wijzonol Industrielak Zijdeglans
Wijzonol Industrielak Zijdeglans
Middenklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Zijdeglans lak
  • Corrosiewerend
45,35 27,21
Wijzonol Industrielak Hoogglans
Wijzonol Industrielak Hoogglans
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Hoogglans lak
  • Corrosiewerend
45,35 27,21
Toon:

Industrielak

Industrielak is een specifieke soort verf die wordt gebruikt voor het (over)schilderen van metaal buitenshuis. Het is ontworpen om specifieke eigenschappen te bieden, zoals slijtvastheid, roestbescherming en een mooie vloei, die niet in gewone verf zijn te vinden. In deze tekst zullen we het onder andere hebben over Wijzonol industrielak.

Wat is industrielak?

Industrielak is een speciale metaal verf die is ontworpen voor industrieel gebruik. Dit betekent dat het is ontworpen om te worden toegepast op metalen oppervlakken die worden blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden, zoals regen, wind en zon. Het is gemaakt van speciale ingrediënten die zorgen voor een goede hechting, slijtvastheid en roestbescherming.

Industrielak is specifiek ontworpen voor metaal, dus het is alleen geschikt voor het overgronden en afschilderen van metaal. Als je nieuw of onbehandeld metaal wilt schilderen, dan is het belangrijk om eerst een goede primer aan te brengen. Een primer zorgt voor een betere hechting, wat bijdraagt aan een beter eindresultaat. Voordat je gaat afschilderen met de Industrielak Hoogglans of Zijdeglans is het belangrijk om eerst de Wijzonol Uni Primer aan te brengen. Dit is een sneldrogende primer die geschikt is voor metaal, en daarnaast een ideale partner voor de Wijzonol industrielak.

Industrielak producten bij De Verfzaak

Voorbeelden van industrielak zijn Wijzonol Industrielak Hoogglans en Wijzonol Industrielak Zijdeglans. Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende aflak voor buiten. Deze industrielak van Wijzonol is gemaakt op basis van urethaan-alkydhars. Het is krasvast, duurzaam, corrosiewerend en heeft een goede vloeiing en dekking. Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een zijdeglans variant van Wijzonol Industrielak Hoogglans, maar met dezelfde eigenschappen.

Bij De Verfzaak is Wijzonol Industrielak Hoogglans en Zijdeglans verkrijgbaar in wit en kleur. Indien je ervoor kiest te werken met kleur, zorg dan voor een juiste kleurcode. Wees zorgvuldig met het invoeren van deze kleurcode, omdat gemengde Wijzonol industrielak niet geretourneerd kan worden.

Als je vragen hebt over het werken met deze Wijzonol industrielak of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste lak en het aanbrengen ervan. Zo kun je zorgeloos genieten van een mooi geschilderd metaal object. Koop Wijzonol industrielak bij De Verfzaak en breng jouw metaalobjecten weer in volledige bloei.