• Lorem ipsum

Fotobehang

Toon:
Dutch Wallcoverings 102534 Op=Op!
Dutch Wallcoverings 102534 Op=Op!
Met Dutch Jet Setter 102534 New York geeft een nieuwe look aan uw kamer. Dit duurzame wit, grijs, zwart, geel papierbehang is gemakkelijk in gebruik.
  14,95
  Toon:

  Fotobehang

  Wanneer je besluit om een slaapkamer of andere ruimte in je huis te gaan behangen kan het lastig zijn om de juiste behangsoort uit te kiezen. De muur voorzien van ‘gewoon’ wit behang is uiteraard een optie, maar wist je dat er veel meer creatieve mogelijkheden zijn om jouw ruimte op te fleuren? Een van die mogelijkheden is fotobehang. Met fotobehang van De Verfzaak geef je je kamer een eigen identiteit mee.

  Zoals de naam al doet vermoeden plak je de muur als het ware vol met foto’s of afbeeldingen. We hebben het dan niet over het op de muur plakken van je eigen kiekjes, maar behangrollen met daarop de meest uiteenlopende afbeeldingen. 

  De mogelijkheden met fotobehang zijn eindeloos. Normaliter spelen accessoires, meubels en andere attributen een grote rol in een bepaalde ruimte, maar met fotobehang heb je een extra ‘wapen’ in handen. 

  Fotobehang in jouw huis

  Wanneer je bijvoorbeeld een slaapkamer behangt met standaard behang is dat een klus die minder voorbereiding vergt dan wanneer je aan de slag gaat met fotobehang. Een slaapkamer met behang in een egale kleur oogt strak, maar voor het gebruik van fotobehang adviseren om goed te visualiseren hoe het er na het behangen uit gaat zien. 

  Fotobehang van De Verfzaak oogt sowieso drukker vanwege de vele afbeeldingen en daardoor kan het wel eens té druk worden. Een optie zou dus kunnen zijn om slechts te de helft van de muur van fotobehang te voorzien óf zelfs maar één muur. Zo speel je echt met de ruimte en ben je in staat om iets speciaals neer te zetten.

  Behang van De Verfzaak

  Zoals je hierboven hebt kunnen lezen ben je voor fotobehang bij De Verfzaak aan het juiste adres, maar ook voor ál die andere soorten behang kun je bij ons aankloppen. Van klassiek wit behang tot glasvezelbehang. En van renovliesbehang tot behang met de meest spectaculaire afbeeldingen. Hieronder vind je een paar opties: 

  Barok- en ornamentbehang → Geef je ruimte een klassieke look met dit behang.

  Steen- en betonbehang → Is het nu écht steen of toch behang? Kies voor de verrassing met dit mooie behang. 

  Bomen- en bloemenbehang → Haal de natuur in huis met dit sfeervolle behang. 

  Advies nodig?

  Je hebt een behangklus in de planning staan maar hebt moeite om knopen te hakken. Want welk behang past het best bij jouw interieur? En hoe zorg je er eigenlijk voor dat het behang in lengte van jaren blijft zitten? Voor deze en al die andere aan behang gerelateerde vragen kun je terecht bij De Verfzaak. Spreek één van onze specialisten aan in één van de acht filialen of neem contact op met de klantenservice. Want weet jij bijvoorbeeld de antwoorden op de volgende vragen?

  • Wat is de perfecte voorbereiding als je gaat behangen?
  • Hoeveel meter behang heb ik nodig voor mijn klus?
  • Welk behangplaksel heb ik nodig en hoeveel?

  Als het antwoord op één van deze vragen ‘nee’ is, of als je twijfelt over andere zaken biedt onze klantenservice uitkomst. Bezoek zoals gezegd één van onze vestigingen, stuur ons een e-mail of bel ons even.