• Lorem ipsum

Sikkens

Toon:
Toon:

Sikkens

Dat Sikkens door de wol geverfd is en al lang een grote speler op de verfmarkt is mag met recht een understatement worden genoemd. Sikkens werd namelijk opgericht in 1792 in Groningen en slaagde er in de 21e eeuw in om uit te groeien tot een van dé verfmerken van Nederland. Sikkens is een van de pijlers geworden van de huidige divisie coatings van AkzoNobel. Of het nu gaat om doorgewinterde professionals of fanatieke doe-het-zelvers: Sikkens heeft altijd een verf voor jouw klus. Op deze pagina hebben we alle informatie over de producten van Sikkens verf voor je op een rijtje gezet.

Sikkens Rubbol

Misschien wel de bekendste product lijn van Sikkens is Sikkens Rubbol. Deze verf is duurzaam en bijvoorbeeld te gebruiken voor het schilderen van kozijnen, trappen en meubels. Deze verf van Sikkens heeft als groot voordeel dat je hem in de door jou gewenste kleur kan laten mengen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de kleurcode van jouw kleur. We adviseren je wel om goed na te denken over je uiteindelijke kleurkeuze omdat gemengde verf niet geretourneerd kan worden. Tip: gebruik de Sikkens kleurenwaaier om je te oriënteren. 

Soorten Sikkens Rubbol verf

Deze productlijn van Sikkens omvat veel verschillende soorten verf. In het assortiment van dit topmerk vind je voor jouw schildersklus wat je nodig hebt. Dit gaat van grondverf tot aflakverf. Het fijne van Sikkens is dat dit merk verf levert voor verschillende ondergronden. Je kunt dus niet alleen op hout gebruikmaken van Sikkens Rubbol, maar bijvoorbeeld ook op steen en kunststof. Dit zijn de bekende Sikkens Rubbol verf:

 

 

Sikkens muurverf

Wanneer je een nieuwbouwhuis gaat schilderen of je huis een opknapbeurt wilt geven kun je er niet omheen: het schilderen van een muur. Bij het schilderen van een muur komt veel kijken. In welke ruimte zit de muur, wat is de ondergrond en is het binnen of buiten? Sikkens heeft voor elke situatie een passende verf in het assortiment zit. Of het nu gaat om het schilderen van een muur in de keuken of de buitenmuur van je schuur. Hieronder vind je een paar bekende soorten muurverf van Sikkens:

 

 

Primers van Sikkens

Primer en Grondverf. Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt en dat kan weleens voor verwarring zorgen. Daarom is het fijn om te weten dat deze twee woorden precies hetzelfde betekenen. Primer is namelijk de Engelse vertaling van grondverf. Uiteraard heeft Sikkens verschillende soorten grondverf in het assortiment.

 

 

Sikkens vloercoatings

Ook op het gebied van speciale vloercoatings is Sikkens een goede keuze. Bij het coaten van een vloer komt veel kijken omdat deze coating iedere dag blootstaat een verschillende ‘bedreigingen’. Vloercoatings van Sikkens kunnen deze bedreigingen de baas. Hieronder vind je twee kwalitatief sterke vloercoatings van Sikkens.