• Lorem ipsum

Sikkens

Toon:
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer matte, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. Ook schrobvast. Hierdoor is de verf ideaal geschikt voor ruimtes met veel invallend strijklicht.
  €236,49€147,81
  Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Grijsgroen
  Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Grijsgroen
  Sikkens Binnenmuurverf Mat 2,5 liter Grijsgroen, de matte binnenmuurverf voor jou! Met deze binnenmuurverf zijn je muren en plafonds ook makkelijk te reinigen.
   €56,99€41,95
   Sikkens Alphacryl Plafond
   Sikkens Alphacryl Plafond
   De Alphacryl Plafond van Sikkens is een uiterst fijn product voor zowel glad pleisterwerk als sterk zuigende Spack plafonds. Door de vrij trage droging van de plafondverf krijgt u een streeploos, mooi en egaal mat resultaat.
    €195,49€122,18
    Sikkens Alpha Projecttex
    Sikkens Alpha Projecttex
    De Sikkens Alpha Projecttex is een zeer goed dekkende matte muurverf voor binnen. Deze muurverf is afwasbaar, is kleurvast en schrobklasse 2. De verf is heel makkelijk verwerkbaar en echt geschikt om grote projecten aan te pakken.
     €135,49€84,68
     Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
     Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
     Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een zijdeglanslak voor binnen. Deze lak is gemaakt op basis van acrylaatdispersie. Deze verf vergeelt niet en heeft een hoge dekkracht.
      €80,99€50,62
      Sikkens Alphatex SF
      Sikkens Alphatex SF
      De Sikkens Alphatex SF is een hoogwaardige matte verf voor alle muren. Een zeer zuinige verf. Met maar liefst 10 liter kunt u 100 m2 aan gladde muur verven. Deze Sikkens muurverf is zeer sterk en goed dekkend.
       €200,49€125,31
       Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
       Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
       Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een zijdeglanslak, die zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. De primer is op waterbasis en kan worden gebruikt op hout en kunststof producten. Dit product is in elke kleur leverbaar.
        €61,49€38,43
        Sikkens Binnenlak Zijdeglans 750 ml RAL 9010
        Sikkens Binnenlak Zijdeglans 750 ml RAL 9010
        Sikkens Binnenlak Zijdeglans is een binnenlak voor houtwerk. Deze Sikkens binnenlak staat bekend om de maximaal kras- en slijtvastheid.
         €44,99€29,95
         Sikkens Rubbol Finura Satin
         Sikkens Rubbol Finura Satin
         Rubbol Finura Satin is de PU Zijdeglanslak van Sikkens. De lak op terpentinebasis is een minder vergelende zijdeglansverf en kan toegepast worden op een houten, metalen of kunststof ondergrond.
          €36,49€22,81
          Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Zachtbruin
          Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Zachtbruin
          Sikkens Binnenmuurverf Mat 2,5 liter Zachtbruin, de matte binnenmuurverf voor jou! Met deze binnenmuurverf zijn je muren en plafonds ook makkelijk te reinigen.
           €56,99€41,95
           Sikkens Rubbol Primer
           Sikkens Rubbol Primer
           Sikkens Rubbol Primer dat zorgt voor uitstekende vulling en hechting zowel binnen als buiten. Deze zijdeglans verf is op terpentinebasis en kan vooral gebruikt worden op een houten ondergrond. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
            €61,99€38,74
            Sikkens Rubbol Primer - ACTIE SET!
            Sikkens Rubbol Primer - ACTIE SET!
            Actie verpakking Sikkens Rubbol Primer! Deze Sikkens primer zorgt voor uitstekende vulling en hechting zowel binnen als buiten. Deze zijdeglans verf is op terpentinebasis en kan vooral gebruikt worden op een houten ondergrond. Dit product is verkrijgbaar
             €95,70€53,95
             Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
             Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
             Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean is een matte binnenmuurverf op waterbasis. Deze Sikkens muurverf is geschikt voor steenachtige ondergronden.
              €270,49€169,06
              Sikkens Alphatex IQ Mat
              Sikkens Alphatex IQ Mat
              Deze Sikkens Alphatex IQ Mat is een zeer matte hoogwaardige elastische kwaliteit-verf voor uw binnen/ en buitenmuren. Ook zeer geschikt voor alle soorten metselwerk, pleisterwerk, beton, stucwerk en over bestaande verflagen.
               €274,99€171,87
               Sikkens Grondlak Binnenlak - 2,5 liter Wit
               Sikkens Grondlak Binnenlak - 2,5 liter Wit
               Sikkens Binnenlak Grondverf is een matte grondlak op waterbasis. Het is de basis voor het aflakken voor uw binnen houtwerk.
                €82,99€54,77
                Sikkens Rubbol XD High Gloss
                Sikkens Rubbol XD High Gloss
                Sikkens Rubbol XD High Gloss is de hoogglanslak op terpentinebasis voor buiten. Deze lak is extreem weersbestendig en is daarnaast maximaal onderhoudsvrij. Deze hoogglanslak kan worden toegepast op een ondergrond van hout, kunststof of metaal.
                 €93,99€58,74
                 Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss
                 Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss
                 Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss is een halfglanslak op waterbasis. Deze sterke binnenlak kan op hout, kunsstof en metalen ondergronden gebruikt worden. Dit product is daarnaast beschikbaar in veel verschillende kleuren.
                  €43,99€27,49
                  Sikkens Rubbol BL Primer
                  Sikkens Rubbol BL Primer
                  Sikkens Rubbol BL Primer is een grondverf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze acryl grondverf is watergedragen en is geschikt voor het gebruik op hout- en kunststof ondergronden.
                   €60,99€38,12
                   Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Koudgrijs
                   Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Koudgrijs
                   Sikkens Binnenmuurverf Mat 2,5 liter Koudgrijs, de matte binnenmuurverf voor jou! Met deze binnenmuurverf zijn je muren en plafonds ook makkelijk te reinigen.
                    €56,99€41,95
                    Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Grijsblauw
                    Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Grijsblauw
                    Sikkens Binnenmuurverf Mat 2,5 liter Grijsblauw, de matte binnenmuurverf voor jou! Met deze binnenmuurverf zijn je muren en plafonds ook makkelijk te reinigen.
                     €56,99€41,95
                     Toon:

                     Sikkens

                     Dat Sikkens door de wol geverfd is en al lang een grote speler op de verfmarkt is mag met recht een understatement worden genoemd. Sikkens werd namelijk opgericht in 1792 in Groningen en slaagde er in de 21e eeuw in om uit te groeien tot een van dé verfmerken van Nederland. Sikkens is een van de pijlers geworden van de huidige divisie coatings van AkzoNobel. Of het nu gaat om doorgewinterde professionals of fanatieke doe-het-zelvers: Sikkens heeft altijd een verf voor jouw klus. Op deze pagina hebben we alle informatie over de producten van Sikkens verf voor je op een rijtje gezet.

                     Sikkens Rubbol

                     Misschien wel de bekendste product lijn van Sikkens is Sikkens Rubbol. Deze verf is duurzaam en bijvoorbeeld te gebruiken voor het schilderen van kozijnen, trappen en meubels. Deze Sikkens verf heeft als groot voordeel dat je hem in de door jou gewenste kleur kan laten mengen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de kleurcode van jouw kleur. We adviseren je wel om goed na te denken over je uiteindelijke kleurkeuze omdat gemengde verf niet geretourneerd kan worden. Tip: gebruik de Sikkens kleurenwaaier om je te oriënteren. 

                     Soorten Sikkens Rubbol verf

                     Deze productlijn van Sikkens omvat veel verschillende soorten verf. In het assortiment van dit topmerk vind je voor jouw schildersklus wat je nodig hebt. Dit gaat van grondverf tot aflakverf. Het fijne van Sikkens is dat dit merk verf levert voor verschillende ondergronden. Je kunt dus niet alleen op hout gebruikmaken van Sikkens Rubbol, maar bijvoorbeeld ook op steen en kunststof. Dit zijn de bekende Sikkens Rubbol verf:

                      

                      

                       

                     Naast deze producten zijn er natuurlijk andere Sikkens verf producten die het assortiment compleet maken. Lees daarom gerust verder en ontdek onze Sikkens muurverf, Sikkens grondverf en meer. 

                      

                     Sikkens muurverf

                     Wanneer je een nieuwbouwhuis gaat schilderen of je huis een opknapbeurt wilt geven kun je er niet omheen: het schilderen van een muur. Bij het schilderen van een muur komt veel kijken. In welke ruimte zit de muur, wat is de ondergrond en is het binnen of buiten? Sikkens heeft voor elke situatie een passende verf in het assortiment zit. Of het nu gaat om het schilderen van een muur in de keuken of de buitenmuur van je schuur. Hieronder vind je een paar bekende soorten Sikkens muurverf:

                      

                      

                       

                     Deze Sikkens verf voor op de muur producten zijn veruit het populairst bij onze klanten. Zijn deze drie toppers niet wat je zoekt? Bekijk dan ons gehele Sikkens muurverf assortiment! 

                     Sikkens grondverf

                     Primer en Grondverf. Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt en dat kan weleens voor verwarring zorgen. Daarom is het fijn om te weten dat deze twee woorden precies hetzelfde betekenen. Primer is namelijk de Engelse vertaling van grondverf. Uiteraard heeft Sikkens verschillende soorten grondverf in het assortiment.

                      

                      

                     Niet de geschikte Sikkens verf gevonden voor te gebruiken als grondverf/primer? Bekijk dan eens ons gehele Sikkens grondverf assortiment. 

                     Sikkens vloercoatings

                     Ook op het gebied van speciale vloercoatings is Sikkens verf een goede keuze. Bij het coaten van een vloer komt veel kijken omdat deze coating iedere dag blootstaat een verschillende ‘bedreigingen’. Vloercoatings van Sikkens kunnen deze bedreigingen de baas. Hieronder vind je twee kwalitatief sterke vloercoatings van Sikkens.

                      

                      

                      

                     Heb je vragen over Sikkens verf, of over iets anders? Aarzel niet en bel of stuur een e-mail naar onze klantenservice. Onze deskundige specialisten helpen je graag met het uitzoeken van de juiste Sikkens producten, zodat jij voortaan goed voorbereid aan het werk kan met Sikkens verf van De Verfzaak.