• Lorem ipsum

Sikkens muurverf

Toon:
Sikkens Alpha Projecttex
Sikkens Alpha Projecttex
De Sikkens Alpha Projecttex is een zeer goed dekkende matte muurverf voor binnen. Deze muurverf is afwasbaar, is kleurvast en schrobklasse 2. De verf is heel makkelijk verwerkbaar en echt geschikt om grote projecten aan te pakken.
€135,49€84,68
Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean is een matte binnenmuurverf op waterbasis. Deze Sikkens muurverf is geschikt voor steenachtige ondergronden.
€270,49€169,06
Sikkens Alphacryl Plafond
Sikkens Alphacryl Plafond
De Alphacryl Plafond van Sikkens is een uiterst fijn product voor zowel glad pleisterwerk als sterk zuigende Spack plafonds. Door de vrij trage droging van de plafondverf krijgt u een streeploos, mooi en egaal mat resultaat.
€195,49€122,18
Sikkens Alphatex SF
Sikkens Alphatex SF
De Sikkens Alphatex SF is een hoogwaardige matte verf voor alle muren. Een zeer zuinige verf. Met maar liefst 10 liter kunt u 100 m2 aan gladde muur verven. Deze Sikkens muurverf is zeer sterk en goed dekkend.
€200,49€125,31
Sikkens Alphatex IQ Mat
Sikkens Alphatex IQ Mat
Deze Sikkens Alphatex IQ Mat is een zeer matte hoogwaardige elastische kwaliteit-verf voor uw binnen/ en buitenmuren. Ook zeer geschikt voor alle soorten metselwerk, pleisterwerk, beton, stucwerk en over bestaande verflagen.
€274,99€171,87
Sikkens Alpha Humitex SF
Sikkens Alpha Humitex SF
Alpha Humitex SF, een gladde muurverf, is speciaal geschikt voor vochtige ruimtes.
€169,99€106,24
Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans
Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans
De Sikkens Alphatex IQ is een kwalitatief hoogwaardige elastische kwaliteit-verf voor de binnen- en buitenmuren. Zeer geschikt voor bijna alle soorten stucwerk, pleisterwerk, beton, metselwerk en over bestaande verflagen.
€240,49€150,31
Sikkens Alpha Topcoat
Sikkens Alpha Topcoat
Deze ideale Alpha Topcoat van Sikkens is een zeer hoogwaardige elastische kwaliteitsverf voor zowel de buiten- en binnenmuren. Zeer geschikt voor vrijwel alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en voor over bestaande verflagen.
€387,49€242,18
Sikkens Alphaloxan
Sikkens Alphaloxan
Sikkens Alphaloxan, de watergedragen gladde muurverf voor buiten. Deze gladde muurverf heeft een mat, natuurlijk uiterlijk en is waterdampdoorlatend.
€343,50€214,69
Sikkens Alpha Quartz SF
Sikkens Alpha Quartz SF
Sikkens Alpha Quartz SF, de kwartshoudende, oplosmiddelvrije structuurverf voor binnen.
€266,99€166,87
Sikkens Alpha Topcoat Flex
Sikkens Alpha Topcoat Flex
Sikkens Alpha Topcoat Flex, de scheuroverbruggende, watergedragen, gladde muurverf voor buiten.
€340,15€212,59
Sikkens Alphaxylan SF
Sikkens Alphaxylan SF
Watergedragen, oplosmiddelvrije, kalkmatte, binnenmuurverf op polysiloxaan basis.
€274,99€171,87
Sikkens Alphatex Satin SF
Sikkens Alphatex Satin SF
Sikkens Alphatex Satin SF, de eenvoudig te verwerken zijdeglanzende binnenmuurverf.
€278,49€174,06
Sikkens Alphaloxan Flex
Sikkens Alphaloxan Flex
Sikkens Alphaloxan Flex, de open en elastische verf voor renovatie van pleisters op gevelisolatie.
€439,99€274,99
Sikkens Alphacoat
Sikkens Alphacoat
Sikkens Alphacoat, de structuurverf voor buiten. De fijne structuur, die carbonatatieremmend en waterdampdoorlatend is, is ideaal voor het schilderen van je beton of metselwerk.
€301,99€188,74
Toon:

Sikkens muurverf

Het schilderen van de nieuwe kinderkamer, een nieuwe kleur geven aan de woonkamer of de schuur eindelijk eens een opknapbeurt gunnen. Bij deze en al die andere schilderklussen die je in de toekomst wellicht in de planning hebt staan doemt hoe dan ook de volgende vraag op: welke muurverf ga ik eigenlijk gebruiken? Naast het kiezen van de juiste kleur is dit de belangrijkste knoop die doorgehakt moet worden. 

Om je te helpen bij het maken van die lastige keuze zetten we af en toe een specifieke verfsoort of verfkleur in de spotlights. Deze keer is het de beurt aan Sikkens muurverf. Sikkens, één van de absolute topmerken op het gebied van verf, heeft een ongelooflijk groot assortiment voor je in petto. Op deze pagina laten we je zien wat Sikkens voor je kan betekenen.

Muurverf voor binnen

Zoals je wellicht wel weet kun je muurverf verdelen in twee grote categorieën: muurverf voor binnen en muurverf voor buiten. Het zal geen verrassing voor je zijn dat Sikkens muurverf voor binnen moet voldoen aan bepaalde eisen. Denk bijvoorbeeld aan kras- en slijtvast zijn. Daar komt nog eens bij dat de kleur van de verf in lengte van jaren niet mag veranderen en dat huidvet geen invloed mag hebben op de kwaliteit van de verf.

Gelukkig is dit wel aan Sikkens toe te vertrouwen. Sikkens muurverf voor binnen heeft kwalitatief gezien een ongelooflijk hoog niveau en als je besluit om Sikkens verf aan te schaffen voor jouw volgende project dan weet je zeker dat je voor klasse kiest.

Toch kan het lastig zijn om de juiste muurverf voor binnen te kiezen. Wanneer je door één van de acht filialen van De Verfzaak loopt, of tijd hebt uitgetrokken om het online assortiment eens te bestuderen valt je meteen op dat Sikkens niet voor één of twee verfsoort(en) heeft gekozen. Sikkens muurverf voor binnen is een vrij grote categorie waarin keuzes gemaakt dienen te worden. Om je een handje te helpen hebben we op deze pagina het assortiment van Sikkens voor je verzameld. Zit jouw verf er op het eerste oog niet tussen? Klik dan verder naar de volgende pagina’s. Daar vind je de rest van het Sikkens-assortiment.

Muurverf voor buiten 

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is er een groot verschil tussen muurverf voor binnen en buiten. Dit heeft ermee te maken dat muurverf voor buiten blootgesteld wordt aan andere bedreigingen dan muurverf voor binnen. Muurverf voor buiten heeft het typische Nederlandse weer namelijk als grootste vijand. De constante bedreiging van wind, regen en kou is van invloed op de verf, maar onderschat de zon ook niet. Uv-straling kan ervoor zorgen dat de kleur van de verf wordt aangetast. Dit resulteert dus in een mooie uitdaging voor de verfproducten.

Sikkens heeft deze uitdaging met beide handen aangegrepen. Muurverf voor buiten van Sikkens zorgt ervoor dat je in lengte van jaren van jouw eindresultaat kunt genieten. Net als bij muurverf voor binnen heeft Sikkens een enorm scala aan verschillende soorten verf voor je ontwikkeld waaruit je kunt kiezen als je besluit om buiten aan de slag te gaan. 

Sikkens muurverf laten mengen door De Verfzaak

Je hebt de juiste muurverf van Sikkens gevonden én je weet welke kleur je nodig hebt. De populairste kleuren worden door de bekendste verfproducenten op grote schaal geproduceerd, maar voor veel kleuren geldt dat niet. Geen nood! Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van jouw kleur. Wel willen we je vragen om zeker van je zaak te zijn voordat je de kleur door ons laat mengen. Gemengde verf kan namelijk niet worden geretourneerd.

Meer over Sikkens

Bij het ontwikkelen en produceren van verf speelt ervaring een belangrijke rol en als er iets is dat het bedrijf Sikkens heeft, dan is het bergen aan ervaring. Veel bedrijven die naam hebben gemaakt in hun branche tikken tegenwoordig een geschiedenis aan die meer dan 100 jaar in beslag neemt, maar Sikkens doet daar nog een flink schepje bovenop. Het was namelijk het jaar 1792 toen de Groninger Wiert Willem Sikkens zijn bedrijf oprichtte in de hoofdstad van de provincie.

Sinds de oprichting heeft Sikkens een mooie weg naar de top bewandeld. Van een klein bedrijfje in Groningen tot een ongekende autoriteit op het gebied van verf. In Groningen zelf verhuisde Sikkens omdat het steeds uit het eigen jasje groeide en in 1939 leidde dit zelfs tot een verhuizing naar Sassenheim. Na de Tweede Wereldoorlog nam Sikkens zelf enkele bedrijven over om vervolgens later opgenomen te worden in AkzoNobel. Tot op de dag van vandaag is Sikkens bezig met het produceren en ontwikkelen van verf waarbij ook de blik op de toekomst is gericht. Dit resulteert steeds weer in nieuwe verfsoorten die nóg beter aansluiten op de wensen van de professionals en doe-het-zelvers.

Passend advies

Je staat op het punt om Sikkens muurverf aan te schaffen, maar je dubt nog over een aantal zaken. Tijdens de voorbereiding op een verfklus kunnen er veel vragen bij je opkomen waarop je graag het antwoord zou willen weten voordat je écht aan je project gaat beginnen. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals:

  • Hoeveel liter Sikkens muurverf heb ik eigenlijk nodig?
  • Welke grondverf past het beste bij de muurverf die ik heb uitgezocht?
  • Hoe moet ik de ondergrond behandelen voordat ik ga beginnen?
  • Kan ik het beste een kwast of een roller gebruiken?
  • Hoeveel lagen muurverf moet ik aanbrengen voor het beste resultaat?

Voor deze, én al die andere aan verf gerelateerde vragen kun je bij ons terecht. Er zijn drie manieren waarop we je kunnen helpen. Bezoek bijvoorbeeld één van onze acht filialen en spreek een specialist aan. Zo sla je twee vliegen in één klap: je bent in de gelegenheid om je vragen te stellen én om de juiste muurverf te kopen. Ben je van plan om jouw muurverf online te bestellen in de webshop van De Verfzaak en heb je behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met de klantenservice.