• Lorem ipsum

Veegvaste muurverf

Toon:
Drost Murfix
Drost Murfix
Budgetklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen
  • Matte muurverf
  • Veegvast
21,12 16,90
Toon:

Veegvaste muurverf

Veel mensen kennen het probleem wel: na een tijdje zijn de muren in huis niet meer zo wit als dat ze ooit waren. Dit komt doordat de muren vies worden van aanrakingen, vuil en stof. Een oplossing hiervoor is veegvaste muurverf. In deze tekst leggen we je uit wat veegvaste muurverf is, welke soorten er zijn en hoe deze toegepast kan worden. Ook geven we enkele voorbeelden van producten die jij kan kopen.

Wat is veegvaste muurverf?

Veel mensen denken dat veegvaste muurverf betekent dat de verf 100% vlek- en veeg bestendig is, maar dit is helaas niet het geval. Veegvaste muurverf is een soort muurverf die is gemaakt om de muren in huis beter bestand te maken tegen vlekken en vegen, zodat deze makkelijker te verwijderen zijn. Hierdoor blijven de muren langer wit en ziet het geheel er netter uit. Dat houdt ook in dat je de muur minder snel opnieuw hoeft te schilderen.

Veegvaste muurverf producten bij De Verfzaak

Er zijn verschillende soorten veegvaste muurverf op de markt verkrijgbaar. Een voorbeeld hiervan is Drost Murfix. Dit is een waterverdunbare muurverf voor binnen. Drost Murfix heeft een goede dekking, heldere witheid en een prettige verwerking. Deze muurverf kan gebruikt worden voor muren, plafonds, metselwerk, steen en steenachtige materialen en op diverse soorten plaatmateriaal zoals hard- en zachtboard. Met 1 liter Drost Murfix dekt men ongeveer 7-9m², afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. De verf is stofdroog na circa 30 minuten en weer overschilderbaar na circa 4-5 uur.

Veegvaste muurverf koop je natuurlijk in het assortiment van De Verfzaak! Als je nog vragen hebt over veegvaste muurverf of onze producten, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je deskundig advies. Samen met jou zorgen we ervoor dat je klus snel en soepel zal verlopen, met als gevolg een uitstekend eindresultaat.