• Lorem ipsum
Weverstraat 4B
5111 PW Baarle-Nassau
013- 507 9417

Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag8:30 - 18:00
Woensdag8:30 - 18:00
Donderdag8:30 - 18:00
Vrijdag8:30 - 18:00
Zaterdag8:30 - 16:00
ZondagGesloten


Openingstijd Koningsdag (27-04-2024):

Geopend: 8:30 - 16:00

 

 

Bereikbaarheid

Als je op zoek bent naar een verfwinkel met alles erop en eraan ben je bij De Verfzaak aan het juiste adres. In de online shop vind je topmerken die absolute kwaliteit leveren zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol. Van muurverf tot beits en van grondverf tot vernis. Bij De Verfzaak vind je alles wat je nodig hebt. In de online shop van De Verfzaak hebben we het complete assortiment overzichtelijk voor je neergezet zodat je efficiënt kunt vinden wat je zoekt en in een mum van tijd aan de slag kunt gaan met jouw project. 

Ben je op zoek naar net dat beetje extra? Bezoek dan bijvoorbeeld ons filiaal in Baarle-Nassau. Op die manier ben je in de gelegenheid om een specialist aan te haken als je nog met enkele vragen zit of als je passend advies nodig hebt. Op deze pagina hebben we alle informatie over Van de Kerkhof De Verfzaak in Baarle-Nassau voor je verzameld.

Per auto

Van de Kerkhof De Verfzaak bevindt zich in het centrum van Baarle-Nassau en is per auto goed te bereiken. Vanaf de A58 neem je de afslag Tilburg Reeshof - Gilze - Rijen - Dongen - Baarle Nassau - Turnhout. Neem vervolgens de N260 in zuidelijke richting. Vlak voor Baarle-Nassau verlaat je de N260 en vervolg je je rit richting het centrum door de rotonde rechtdoor te nemen. Op de volgende rotonde ga je linksaf de Industieweg in en vervolgens houd je rechts aan en rij je de Smederijstraat in. Sla de eerstvolgende mogelijkheid linksaf en je ziet De Verfzaak vanzelf.

Openbaar vervoer

De Verfzaak Baarle-Nassau is daarnaast ook te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Tilburg pak je Arriva bus 132 en stap je uit op halte Generaal Maczeklaan. Vanaf deze halte loopt je in ongeveer 8 minuten naar De Verfzaak. De busreis neemt 50 minuten in beslag.

Online bestellingen ophalen

Eventuele bezorgkosten kun je vermijden door je online bestelling op te halen in een filiaal van De Verfzaak. Op die manier sla je in feite twee vliegen in één klap. Je hoeft zoals gezegd geen bezorgkosten te betalen én je bent in de gelegenheid om extra vragen te stellen aan onze specialisten. Denk bijvoorbeeld aan vragen over hoe je bepaalde verf aan moet brengen, vragen over extra benodigdheden en over klustechnieken. Vergeet bij het online afrekenen niet voor “afhalen in de winkel’ als optie te kiezen. Je krijgt dan de mogelijkheid om Baarle-Nassau als afhaallocatie te kiezen.

Andere locaties

Is Baarle-Nassau iets te ver uit de richting voor jou, maar zou je wel graag advies in willen winnen bij een specialist? Vergeet dan niet om te bekijken of er een locatie bij jou in de buurt te vinden is. Er zijn inmiddels meerdere filialen van De Verfzaak waar we je met alle liefde helpen om van jouw klus een succes te maken.

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Benodigdheden