• Lorem ipsum

Vinyl behang

Toon:
Schuimvinyl behang boomschors
Schuimvinyl behang boomschors
Boomschors structuur behang. Opgeschuimd vinylbehang met een papieren rug. A merk kwaliteit!
  14,95 5,95
  AS Creation Schuimvinyl behang spuitwerk
  AS Creation Schuimvinyl behang spuitwerk
  Schuimvinyl behang spuitwerk is een profielvinyl behang is ideaal voor het wegwerken van oneffenheden in de muur. Zeer geschikt voor alle soorten muren.
   5,95
   Toon:

   Vinyl behang

   Het grote voordeel van vinyl behang is dat dit type behang bestand is tegen spatwater. Hierdoor kun je dit behang gerust met een vochtig doekje afdoen wanneer het behang vuil is geworden. Dit type behang wordt vaak gebruikt voor de muren van keukens en badkamers. 

   Naast de afwasbaarheid is vinyl sterk en in sommige gevallen kun je dit type behang gebruiken om oneffenheden weg te werken. Zijn deze eigenschappen minder belangrijk voor de ruimte die je wil gaan behangen? Dan kun je overwegen om te kiezen voor vliesbehang of papierbehang. Dat is minder stevig dan vinyl behang, maar daar staat tegenover dat je bij deze behangsoorten uit meer stijlen kunt kiezen en dat je ze makkelijker kunt verwijderen.

   Soorten vinyl behang

   Binnen de categorie vinyl behang zijn verschillende soorten beschikbaar. Het aantal lagen dat uit vinyl bestaat is de graadmeter, waarbij de toplaag altijd uit vinyl bestaat. Allereerst is er schuimvinyl. Dit vinyl behang bestaat in zijn geheel uit vinyl en kan worden gebruikt om oneffenheden op de ondergrond weg te werken. Heb je bijvoorbeeld een muur met ontelbare gaten van spijkers? Dan is schuimvinyl de oplossing. 

   Daarnaast kan vinyl behang ook bestaan uit een toplaag vinyl op papier. Hierdoor is de toplaag stevig en afwasbaar en heb je het voordeel van gemak waarmee je papierbehang aanbrengt. Ook kan vinyl bestaan uit een combinatie tussen een toplaag vinyl en daaronder linnen of katoen. Het voordeel van deze soort is dat deze sterker is dan de combinatie van vinyl en papier.

   Vinyl behang aanbrengen

   Hoe je vinyl behang moet aanbrengen hangt af van het type dat je hebt gekozen. Daarnaast is het belangrijk om zeker te weten dat jouw behanglijm geschikt is voor het behang dat je hebt gekozen. Twijfel je, of wil je meer weten over hoe je het beste behang aan kunt brengen? Neem dan contact op met onze klantenservice.