• Lorem ipsum

Antraciet behang

Toon:
Livingwalls Titanium 3 antraciet behang | 378403
Livingwalls Titanium 3 antraciet behang | 378403
Vliesbehang
  • Scheurbestendig
  • Goed lichtbestendig
  • Droog verwijderbaar
34,95 19,95
Livingwalls Mata Hari antraciet behang | 380924
Livingwalls Mata Hari antraciet behang | 380924
Vliesbehang
  • Scheurbestendig
  • Goed lichtbestendig
  • Droog verwijderbaar
52,95 39,71
Toon:

Antraciet behang

Op zoek naar wat extra kleur in je woning, zonder verf te gebruiken? Dan is antraciet behang een welkome toevoeging voor je interieur! Lees op deze categoriepagina alles over deze behangkleur.  

Wat is antraciet behang? 

Laten we bij het begin beginnen, wat is antraciet voor kleur? Antraciet is de kleur grijs en heeft een donkere tint van cyaan. Ga je voor een industriële look dan is antraciet behang een goede keuze. Grijs behang geeft een neutrale en verfijnde uitstraling en zorgt voor een evenwichtige en chique uitstraling. Je kunt behang antraciet makkelijk combineren met zwart wit behang, aangezien grijs een mooie overgang geeft tussen deze twéé kleuren. Met de veel voorkomende patronen bloemen behang, betonlook behang, steen behang, grijs uni behang of effen behang zorg je voor een neutrale muur in je kamer.  

Antraciet behang wordt onder andere gemaakt van vliesbehang. Vliesbehang heeft als eigenschap dat het een zeer sterk soort behang is. Vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.  

Antraciet behang eyecatcher  

Antraciet behang is een echte blikvanger in de ruimte. Je kunt er je hele muur mee behangen of een lange muur mee opbreken. Maar je kunt er ook een smalle muur, zoals in je toilet, mee opleuken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi grijs patroon van Portugese tegels. Dit kun je niet alleen aanbrengen bij je toilet, maar ook in de hal of in de eetkamer. Je kunt ook antraciet behang in de slaapkamer van je zoon aanbrengen, dit zorgt voor een stoere look. Kortom, dit behang is een echte aanwinst voor iedere werk- of slaapkamer.  

Antraciet behang mengen met verschillende kleuren 

Antraciet kun je zoals al eerder aangegeven goed mengen met verschillende kleuren. Zo is behang antraciet goed te combineren met blauw, groen en rood. Ga je voor antraciet met blauw erin dan ga je voor een koeler effect. Of ga je toch voor antraciet met rood voor de sfeer. Antraciet behang mengen met groen is een uitstekende keuze als je bijvoorbeeld veel groen zoals planten in je kamer hebt. In dat opzicht zijn met antraciet behang de mogelijkheden eindeloos.  

Antraciet behang bij De Verfzaak 

Ben je van plan om een mooi behang antraciet te kopen maar je wilt nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben de juiste kennis en jarenlange ervaring met behang en beantwoorden graag al jouw vragen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via e-mail of telefonisch.