• Lorem ipsum

Olijfgroen muurverf

Toon:
Toon:

Olijfgroen muurverf

Deze olijfgroen muurverf is een prachtige stoere en toch neutrale kleur wat eigenlijk een mix is van blauw en geel en voor het oog wat weg heeft van bruin en grijs. Deze kleur dankt zijn naam aan de bladeren van de olijfboom. Het is een vrij aanwezige kleur die opvalt maar ook een ontspannende werking heeft. 

Deze zeer populaire kleur is vrijwel overal te gebruiken. Of je nu voor een strak, modern, eigentijds of klassiek interieur gaat, met deze olijfgroene muurverf complimenteer je elke ruimte. Het officiële RAL-nummer voor Olijfgroen is RAL-6003. Echter komt olijfgroen in verschillende nuances voor. Het is dus verstandig om van te voren de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Combineren met andere kleuren

Normaal gesprongen adviseren we om bij combinaties een warme met een koele kleur te combineren. Olijfgroen muurverf is daar een uitzondering op. Combineer je deze warme kleur met een koele kleur zoals lichtgroen, bruin of crème dan geeft het de omgeving een rustgevend en natuurlijk effect. Combineer je hem echter met een andere warme kleur zoals geel of rood dan krijgt de ruimte extra sfeer zonder dat het storend is. 

Olijfgroen muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren muurverf voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. We vragen je wel om niet over één nacht ijs te gaan bij het kiezen van je kleur aangezien gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze filialen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.