• Lorem ipsum

Grondverf & primer

Toon:
-37%
Sikkens Rubbol Primer
Sikkens
Sikkens Rubbol Primer
Rubbol Primer van Sikkens dat zorgt voor uitstekende vulling en hechting zowel binnen als buiten. Deze zijdeglans verf is op terpentinebasis en kan vooral gebruikt worden op een houten ondergrond. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
€50,30€31,44
-33%
Wijzonol Grondverf Alkyd 1 liter
Wijzonol
Wijzonol Grondverf Alkyd 1 liter
Wijzonol grondverf Alkyd is een grondverf die goed hecht op uw deuren, kozijnen en ander houtwerk voor binnen. De dekking is bovengemiddeld en de grondverf is gemakkelijk te verdunnen en vloeit mooi. U kunt deze grondverf met terpentine verdunnen.
€14,95€9,95
-35%
Sigma S2U Nova Primer
Sigma
Sigma S2U Nova Primer
Sigma S2U Nova Primer is een grondverf op waterbasis. Deze matte grondverf is gemaakt voor binnenshuis, voor houten en metalen ondergronden. Deze primer hecht en vult heel goed.
€54,50€35,43
-35%
Sigma S2U Allure Primer
Sigma
Sigma S2U Allure Primer
Sigma S2U Allure Primer is een hoogwaardige grondverf voor buiten. Deze zijdeglans verf werkt als primer en tussenlaag en is toe te passen bij temperaturen vanaf 0 graden.
€51,95€33,77
-10%
Sudwest Südwest All-Grund K51 Grondverf 0,75 liter
Sudwest
Sudwest Südwest All-Grund K51 Grondverf 0,75 liter
Südwest All-Grund is een universele hechtprimer. Deze primer is roestwerend en droogt snel. Deze hechtprimer kan gebruikt worden op: harde kunststoffen en producten zoals ijzer, aluminium en zink.
€40,61€36,55
-38%
Sikkens Rubbol Primer Extra
Sikkens
Sikkens Rubbol Primer Extra
Sikkens Rubbol Primer Extra is een zijdeglans grondlak, dat langdurig zorgt voor een hoge glans. Dit product is heel goed voor standaard onderhoudswerkzaamheden. Deze lak is beschikbaar in elke kleur.
€54,55€34,09
-37%
Wijzonol LBH Grondlak HV
Wijzonol
Wijzonol LBH Grondlak HV
Wijzonol LBH Grondlak HV kan worden gebruikt op kaal hout of over oude verflagen op hout of voorbehandeld metaal. De afkorting HV staat voor Hoog Vullend.
€53,80€33,95
-27%
Sigma Amarol Primer
Sigma
Sigma Amarol Primer
Deze Sigma Amarol Primer is een zeer kwalitatieve grond voor buiten maar ook voor binnen. De verf is op basis van alkydhars. Deze Sigma grondverf kun je gemakkelijk aanbrengen met een kwast of een roller.
€47,40€34,42
-37%
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Sikkens
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een zijdeglanslak, die zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. De primer is op waterbasis en kan worden gebruikt op hout en kunststof producten. Dit product is in elke kleur leverbaar.
€52,70€32,94
-20%
Drost Devetaal Multiprimer Express
Drost
Drost Devetaal Multiprimer Express
Deze hechtprimer droogt snel en kan op (verzinkt)staal, aluminium, geglazuurde tegels, verschillende kunststoffen en hout gebruikt worden.
€34,11€27,29
-23%
Drost Devetop Universele Hechtprimer
Drost
Drost Devetop Universele Hechtprimer
Hechtprimer van hoge kwaliteit voor binnen en buiten, o.a. voor zink, hout, metaal, aluminium (plaataluminium), hard-PVC, asbest-cement.
€40,63€31,26
-10%
Sudwest Südwest All-Grund K51 Grondverf 2,5 liter
Sudwest
Sudwest Südwest All-Grund K51 Grondverf 2,5 liter
Südwest All-Grund is een roestwerende hechtprimer. Deze universele hechtprimer kan worden toegepast op verschillende soorten metalen en kunststoffen. Dit product heeft een hoge dekkracht en kan worden overschilderd door verschillende soorten lak.
€126,41€113,77
-10%
Sudwest Südwest All-Grund K51 Grondverf 375 ml
Sudwest
Sudwest Südwest All-Grund K51 Grondverf 375 ml
All-Grund K51 is een primer van Südwest. Deze hechtprimer is gemaakt voor verschillende ondergronden, zoals bijvoorbeeld; hout, ijzer en harde kunststoffen. Dit product kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, en is makkelijk overschilderbaar.
€24,26€21,83
-18%
Sigma S2U Primer
Sigma
Sigma S2U Primer
Sigma S2U Primer is een grondverf op terpentinebasis. Deze grondverf is ideaal voor werkzaamheden buiten, en dan voornamelijk om geveltimmerwerk te gronden en overgronden. Dit product kan al worden verwerkt met temperaturen van 0 graden.
€46,50€37,95
-37%
Sikkens Rubbol BL Primer
Sikkens
Sikkens Rubbol BL Primer
Sikkens Rubbol BL Primer is een grondverf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze acryl grondverf is watergedragen en is geschikt voor het gebruik op hout- en kunststof ondergronden.
€52,70€32,94
-20%
Sikkens Grondlak 0,75 liter
Sikkens
Sikkens Grondlak 0,75 liter
Een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Sikkens Grondlak is de basis voor houtwerk buiten en uitermate geschikt voor een verfsysteem met Sikkens Buitenlak Hoogglans en Zijdeglans.
€27,45€21,96
-20%
Sigma Rapid Primer
Sigma
Sigma Rapid Primer
Sigma Rapid Primer is een grondverf op terpentinebasis. Deze mat grondverf is op basis van gemodificeerde alkydhars en is geschikt voor werkzaamheden buitenshuis. Het product is geschikt voor hout en kunststof ondergronden.
€42,95€34,36
-20%
Sigma Multiprimer Rapid
Sigma
Sigma Multiprimer Rapid
Sigma Multiprime Rapid is een sneldrogende primer. Deze hechtprimer wordt gebruikt voor hout, metaal en kunststof. Deze sneldrogende matte primer is gemaakt op terpentinebasis, en kan binnen maar ook buiten worden gebruikt.
€44,95€35,96
-20%
Drost Devetaal Grondlak A
Drost
Drost Devetaal Grondlak A
Deze grondlak voor hout dat zich buiten bevindt dekt goed, heeft een enorm uitstrijkvermogen.
Thixotroop karakter. De verf blijft vochtregulerend werken en kan bij aanbrengen van 2 lagen 1 jaar onafgedekt buiten overstaan.
€19,67€15,74
-53%
Sikkens Rubbol Primer - ACTIE SET!
Sikkens
Sikkens Rubbol Primer - ACTIE SET!
Actie verpakking Sikkens Rubbol Primer! Deze Sikkens primer zorgt voor uitstekende vulling en hechting zowel binnen als buiten. Deze zijdeglans verf is op terpentinebasis en kan vooral gebruikt worden op een houten ondergrond. Dit product is verkrijgbaar
€100,60€47,16
Toon:

Grondverf & primer

Grondverf en primer

Twee hele belangrijke punten bij het klussen van je huis zijn grondverf en primer. Wanneer je de ondergrond goed voor behandeld, krijg je een strakker schilderresultaat. Door deze voorbehandeling met grondverf en primers hecht de verf beter en dit geeft de grondverf en primer een betere dekking met minder streepvorming. Dit is uiteraard ideaal voor binnen gronden, want op die manier ziet dat er netjes uit. Een hele gestreepte vloer, met slechte verfdekking wil je natuurlijk niet! De grondverf en primers van de Verfzaak zijn de perfecte ondergrondproducten voor uw schilderwerk. Hiermee ben je verzekerd van een zeer mooie grond.

Meerdere soorten grondverf en primers

Er zijn veel verschillende soorten grondverf en primers bij de Verfzaak. Zo is er bijvoorbeeld vulgrond, grondlak, sneldrogende primer etc. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment uitgelegd:

  • Hechtprimer. Deze primer heeft een goed hechting en wordt alvorens gebruikt: drogen, opschuren en stofvrij maken. De hechtprimer kan verwerkt worden met een kwast en een roller.
  • Grondlak. Deze grondlak is een waterverdunbare, matte grondlak met een hoge dekkracht, en is goed schuurbaar. De grondlak wordt vaak toegepast als ondergrond voor een verf met glas en zijdeglans. Daarnaast wordt deze grondverf op hout geverfd.
  • Vulgrond. Dit is een vochtregulerende, hoog vullende grondlak voor buitentoepassingen. Deze grondverf is goed voor hout en houtachtige ondergronden en is een goede vulling voor houtporiën.

Zoals u ziet zijn er verschillende mogelijkheden voor grondverf en primers en ieder heeft eigen voordelen. Het is daarom goed om na te gaan welke grondverf en primer u nodig heeft voor uw schilderwerk. Mocht u hierin niet zeer bekend zijn, kunt u altijd advies vragen. We willen u hier namelijk graag bij helpen.

Genoeg keuze

Bij de Verfzaak is er enorm veel keuze in verschillende soorten grondverf en primers. Naast verf bieden wij uiteraard ook non-paint producten zoals kwasten, reinigingsmiddelen en gereedschap. De Verfzaak is daarom een perfecte shop om al uw klus- en schilderspullen in te slaan.

Bekijk ons assortiment en bestel uw grondverf en primer!