• Lorem ipsum

Donkergroene muurverf

Toon:
Toon:

Donkergroene muurverf

Ben je toe aan meer energie en levendigheid in je leven? Dan is de donkergroene muurverf precies wat bij je interieur past. Donkergroen staat namelijk onder andere voor leven, rust, verfrissing, vernieuwing en energie. Kortom, met groen in je leven creëer je positieve energie en ontspanning. Daarnaast straalt groen een gevoel van veiligheid uit waardoor je huis echt een thuis wordt.

Er zijn verschillende tinten donkergroene muurverf op de markt. Je kan hierbij denken aan een bleekgroen ofwel sagegroen met RAL-6021 die je meeneemt naar de Victoriaanse tijd, aan het natuurlijke dennengroen met RAL-6009 of aan het grachtengroen, het donkerste groen wat bijna zo donker is als zwart met RAL-6064 wat je veel aantreft op boerderijen en monumentale panden. Bij de keuze van de juiste verf is het verstandig om van tevoren de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Combineren met andere kleuren

Bijzonder geschikt als combinatie bij donkergroen zijn de kleuren rood en oranje. Deze frisse en opvallende kleuren zorgen voor een helder en harmonieus contrast en voorkomen dat de omgeving een bedrukte uitstraling krijgt. Ook wit steekt erg mooi af tegen een egaal donkergroene wand.

Donkergroene muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van donkergroene muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze filialen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.