• Lorem ipsum

Voorstrijk badkamer

Toon:
Alabastine Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders
Alabastine Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders
Middenklasse doe-het-zelf
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Matte voorstrijk
  • Voorkomt schimmelvorming
29,05 26,15
Sikkens Alpha Aqua Si
Sikkens Alpha Aqua Si
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Toepasbaar op alle ondergronden
  • Waterdampdoorlatend
299,99 194,99
Alabastine Xtra Voorstrijk Alles-in-1
Alabastine Xtra Voorstrijk Alles-in-1
Middenklasse doe-het-zelf
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Matte voorstrijk
  • Hechting bevorderend
23,45 21,11
Toon:

Voorstrijk badkamer

Een voorstrijk badkamer is een essentieel onderdeel van de voorbereiding voor het aanbrengen van nieuwe verflagen of behang in de badkamer. Het zorgt voor een betere hechting tussen de ondergrond en de nieuwe laag, waardoor het eindresultaat mooier en duurzamer is. Een goede voorbereiding is immers het halve werk, en dat geldt zeker voor een badkamer waar vocht en vuil een belangrijke rol spelen.

Wat is voorstrijk badkamer?

Voorstrijk is een waterige substantie die je over de te behandelen ondergrond strijkt. Dit gebeurt voordat je een nieuwe verflaag of nieuw behang aanbrengt. Hierdoor wordt de ondergrond voorbereid op de nieuwe laag, en zorgt voor een betere hechting. Voorstrijk is ontworpen om de hechting van de nieuwe laag te verbeteren en de ondergrond te beschermen tegen vocht en vuil. Hierdoor wordt de verf- of behanglaag beter bestand tegen vocht en vuil. Voorstrijk die speciaal voor de badkamer is bedoeld heeft als toegevoegde eigenschap om vocht te bestrijden en schimmel tegen te houden.

Voordelen van voorstrijk badkamer

Door het gebruik van voorstrijk badkamer kun je tot wel 40% muurverf besparen en creëer je een mooi gelijkmatig effect. Daarnaast zorgt het voor een laagje dat de ondergrond minder zuigt en minder stoffig is. Hierdoor is de verf- of behanglaag beter bestand tegen vocht en vuil. Hierdoor heeft de verf- of behanglaag een langer levensduur en houdt deze ook beter zijn oorspronkelijke kleur.

Voorstrijk badkamer producten bij De Verfzaak

Er zijn verschillende soorten voorstrijk beschikbaar voor de badkamer, zoals dekkende voorstrijk of transparante voorstrijk. De dekkende variant is gemakkelijker aan te brengen, terwijl je met de transparante variant meer vierkante meters per liter kunt strijken. Ook zijn er voorstrijk varianten voor binnen of voor buiten beschikbaar. Bovendien zijn er specifieke voorstrijkmiddelen voor bijvoorbeeld tegels, pleisterwerk of houten ondergronden. Dit zorgt ervoor dat je altijd een geschikt voorstrijkmiddel kunt vinden voor jouw specifieke badkamer.

Heb je nog vragen over voorstrijk badkamer of zoek je advies over welk voorstrijkmiddel het beste bij jouw wensen past? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze voor jouw badkamerproject. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen je adviseren over welke producten het beste geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Of je nu bezig bent met een kleine renovatie of een volledige verbouwing, wij helpen je graag om het beste resultaat te behalen. Zo kun je met een gerust hart beginnen met de aanleg van jouw droombadkamer!