• Lorem ipsum
Jutlandsestraat 1
7202 CB Zutphen
0575-784000

Maandag8:00 - 18:00
Dinsdag8:00 - 18:00
Woensdag8:00 - 18:00
Donderdag8:00 - 18:00
Vrijdag8:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

 
 

Bereikbaarheid

Zoals je ongetwijfeld weet vind je in de online shop van De Verfzaak alles op het gebied van verf, behang en parket. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol helpen je gegarandeerd bij het realiseren van een verfklus. Of het nu gaat om muurverf, grondverf, beits of een anders toplaag: bij De Verfzaak vind je altijd wat je zoekt. 

Online hebben we ons hele assortiment voor je op een rijtje gezet, maar we kunnen het ons goed voorstellen dat je liever één van onze filialen bezoekt. Dit brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je een specialist aanspreken om kennis in te winnen, de verfkleuren in het echt zien en makkelijk producten vergelijken. Een van de zaken waar je hiervoor aan het juiste adres bent is De Verfzaak Zutphen.
 
Adres:
Jutlandsestraat 1
7202 CB Zupthen

Online bestellingen ophalen

Eventuele bezorgkosten kun je vermijden door je online bestelling op te halen in De Verfzaak Zuthpen. Op die manier ben je ook nog eens in de gelegenheid om extra benodigdheden aan te schaffen die je misschien wel vergeten bent én om een specialist aan te haken als je nog met vragen zit. Op die manier start je met de juiste mindset aan je verfklus omdat je precies weet wat je te wachten staat. Vergeet bij het afrekenen niet om Zupthen als afhaallocatie te selecteren. Bij het afrekenen kies je voor de optie: “afhalen in de winkel.”

Andere locaties

Is Zutphen net te ver voor jou? Vergeet dan niet om te kijken of er wellicht een ander filiaal dichter bij jou in de buurt te vinden is. We hebben meerdere filialen.