• Lorem ipsum

De Verfzaak Cuijk

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00 
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 16:00
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

Zoals je ongetwijfeld weet vind je in de online shop van De Verfzaak alles op het gebied van verf, behang en parket. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol helpen je gegarandeerd bij het realiseren van een verfklus. Of het nu gaat om muurverf, grondverf, beits of een anders toplaag: bij De Verfzaak vind je altijd wat je zoekt. 

 

Online hebben we ons hele assortiment voor je op een rijtje gezet, maar we kunnen het ons goed voorstellen dat je liever één van onze filialen bezoekt. Dit brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je een specialist aanspreken om kennis in te winnen, de verfkleuren in het echt zien en makkelijk producten vergelijken. Een van de zaken waar je hiervoor aan het juiste adres bent is De Verfzaak Cuijk. 

 

Openingstijden

 

Op zoek naar een verfwinkel waar je alles vindt wat je nodig hebt? Kom dan naar De Verfzaak Cuijk. Dit zijn de openingstijden:

 

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 9:00 - 18:00

Woensdag:9:00 - 18:00

Donderdag: 9:00 - 18:00

Vrijdag:9:00 - 18:00

Zaterdag: 9:00 - 16:00

Zondag: Gesloten

 

Per auto

 

De Verfzaak bevindt zich in het centrum van Cuijk en is goed te bereiken met de auto via de snelweg A73. Op de A73 neem je de afslag Cuijk - Beers - Grave en van daaruit is het nog slechts 2.5 km rijden naar De Verfzaak. Voor de deur is er gelegenheid om je auto te parkeren. Dit is het adres van De Verfzaak Cuijk:

 

Molenstraat 53

5431 BW Cuijk

 

Telefoonnummer: 0485 - 321787

 

Openbaar vervoer

 

De Verfzaak Cuijk is via het openbaar vervoer ideaal te bereizen. Het treinstation van Cuijk bevindt zich op de lijn Venlo - Nijmegen. Nadat je je het station van Cuijk verlaat is het niet nodig om een bus te pakken om De Verfzaak te bereiken. De wandeling van het station naar ons filiaal neemt slechts enkele minuten in beslag. Na het verlaten van het station sla je linksaf de parallelweg op. Bij de eerste kruising sla je rechtsaf de Smidstraat in en daarna sla je vrijwel meteen weer rechtsaf de Molenstraat in. De Verfzaak Cuijk bevindt zich een de rechterkant. De afstand van het station tot De Verfzaak is ongeveer 350 meter. 

 

Online bestellingen ophalen

 

Eventuele bezorgkosten kun je vermijden door je online bestelling op te halen in De Verfzaak Cuijk. Op die manier ben je ook nog eens in de gelegenheid om extra benodigdheden aan te schaffen die je misschien wel vergeten bent én om een specialist aan te haken als je nog met vragen zit. Op die manier start je met de juiste mindset aan je verfklus omdat je precies weet wat je te wachten staat. Vergeet bij het afrekenen niet om Cuijk als afhaallocatie te selecteren. Bij het afrekenen kies je voor de optie: “afhalen in de winkel.”

 

Andere locaties

 

Is Cuijk net te ver voor jou? Vergeet dan niet om te kijken of er wellicht een ander filiaal dichter bij jou in de buurt te vinden is. Dit zijn onze overige locaties:

 

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Benodigdheden
Nieuws