• Lorem ipsum
Spinding 2A
5431 SN Cuijk
0485- 321 787

Maandag9:00 - 18:00
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten


Openingstijd Koningsdag (27-04-2024):

Geopend: 9:00 - 17:00

 

Bereikbaarheid

Zoals je ongetwijfeld weet vind je in de online shop van De Verfzaak alles op het gebied van verf, behang en parket. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol helpen je gegarandeerd bij het realiseren van een verfklus. Of het nu gaat om muurverf, grondverf, beits of een anders toplaag: bij De Verfzaak vind je altijd wat je zoekt. 

Online hebben we ons hele assortiment voor je op een rijtje gezet, maar we kunnen het ons goed voorstellen dat je liever één van onze filialen bezoekt. Dit brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je een specialist aanspreken om kennis in te winnen, de verfkleuren in het echt zien en makkelijk producten vergelijken. Een van de zaken waar je hiervoor aan het juiste adres bent is De Verfzaak Cuijk. 

Per auto

De Verfzaak bevindt zich in het centrum van Cuijk en is goed te bereiken met de auto via de snelweg A73. Op de A73 neem je de afslag Cuijk - Beers - Grave en van daaruit is het nog slechts 2.5 km rijden naar De Verfzaak. Voor de deur is er gelegenheid om je auto te parkeren. Dit is het adres van De Verfzaak Cuijk:

Spinding 2a

5431 SN Cuijk

Telefoonnummer: 0485 - 321787

E-mailadres: [email protected]


Openbaar vervoer

De Verfzaak Cuijk is via het openbaar vervoer ideaal te bereizen. Het treinstation van Cuijk bevindt zich op de lijn Venlo - Nijmegen. Nadat je je het station van Cuijk is het de beste optie om buslijn 91 - Cuijk Oeiep te nemen. Na een korte rit van slechts vier minuten stap je uit bij de bushalte Heeswijkse Kampen. Loop vanuit deze halte terug naar de rotonde en loop met de bocht mee. Steek vervolgens over bij het zebrapad ter hoogte van het politiebureau. Sla na het zebrapad weer linksaf en loop circa 90 meter door. De Verfzaak Cuijk bevindt zich dan aan de rechterzijde.  

Je kan er ook voor kiezen deze route te voet af te leggen. Loop vanaf het station naar de Bontsestraat en sla na circa 300 meter linksaf naar de Beerseweg. Vervolg je route op de Beerseweg door met de bocht mee te lopen. Na circa 650 meter op de Beerseweg bevindt De Verfzaak Cuijk zich aan de linkerzijde van de weg. Deze looproute heeft een geschatte duur van 11 minuten. 

Online bestellingen ophalen

Eventuele bezorgkosten kun je vermijden door je online bestelling op te halen in De Verfzaak Cuijk. Op die manier ben je ook nog eens in de gelegenheid om extra benodigdheden aan te schaffen die je misschien wel vergeten bent én om een specialist aan te haken als je nog met vragen zit. Op die manier start je met de juiste mindset aan je verfklus omdat je precies weet wat je te wachten staat. Vergeet bij het afrekenen niet om Cuijk als afhaallocatie te selecteren. Bij het afrekenen kies je voor de optie: “afhalen in de winkel.”

Andere locaties

Is Cuijk net te ver voor jou? Vergeet dan niet om te kijken of er wellicht een ander filiaal dichter bij jou in de buurt te vinden is. We hebben meerdere filialen. 

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Benodigdheden
  • 4. Autolakken