• Lorem ipsum

Renovlies behang

Toon:
Toon:

Renovlies behang

Net als glasvezelbehang en glasvliesbehang zorgt renovlies behang ervoor dat je de ondergrond mooi egaliseert. Hierdoor worden de oneffenheden, zoals kleine haarscheurtjes, op je muur weggewerkt en is de muur klaar voor bijvoorbeeld een laag verf of behang. Renovliesbehang zorgt, anders dan glasvezelbehang dat een patroon bevat, voor een gladde afwerking. Daarnaast is renovlies behang sterker dan glasvliesbehang en ook gemakkelijker te verwijderen.

Naast egaliseren wordt renovlies behang vaak gebruikt op nieuw gestucte muren. Heb je een nieuw gestucte muur? Dan is de kans groot dat de muur een zuigende werking heeft. Renovliesbehang zorgt ervoor dat deze zuigende werking verdwijnt, zodat de eerste verflaag niet direct in de muur trekt. Hierdoor dekt de verf niet alleen beter, je verbruikt ook nog eens minder verf.

Renovlies behang: diktes

Renovliesbehang is beschikbaar in verschillende diktes, uitgedrukt in gram. De dikte bepaalt de sterkte en de mate waarin de oneffenheden worden weggewerkt. Het hoeft niet altijd beter te zijn om voor een zo dik mogelijk renovlies behang te kiezen. Moet je bijvoorbeeld veel hoeken behangen? Dan is het meer werk om met heel dik renovlies behang een strak resultaat te krijgen. De meest gekozen dikte is het renovlies behang van 150 gram. Twijfel je bij de keuze tussen de verschillende diktes? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Verder kun je kiezen tussen voorgeschilderd en niet-voorgeschilderd renovlies behang. Het voordeel van voorgeschilderd behang is dat je na het aanbrengen minder verf nodig hebt voor een goede dekking.

Renovliesbehang is beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes. Zorg ervoor dat je eerst de oppervlakte van de ruimte berekent om te bepalen welke en hoeveel rollen behang je nodig hebt voor jouw klus. Heeft de ruimte veel hoeken? Dan is het slim om rekening te houden met verlies van behang. Heb je de geschikte rollen behang gevonden? Bekijk dan welke behanglijm en welke hoeveelheid je daarvan nodig hebt.

Het verschil tussen renovlies en glasvlies is de bestanddelen waruit glasvlie sen rennovlies bestaan.

Renovlies behang bestellen

Bij De Verfzaak bestelt u eenvoudig online uw renovlies behang. Kies uit 150 grams of andere gewichten en kies het gewenste aantal rollen. Afrekenen kan eenvoudig via Ideal, Paypal, Creditcard of Afterpay. Wenst u meer informatie te krijgen over renovlies behang? Neem dan contact op met ons.