• Lorem ipsum

Glitter muurverf

Toon:
Histor Perfect Effects Highlights - Glimmering Stone
Histor Perfect Effects Highlights - Glimmering Stone
Middenklasse doe-het-zelf
  • Geschikt voor binnen
  • Zijdeglans muurverf
  • Sprankelend effect
43,99 15,09
Toon:

Glitter muurverf

Aan het werk gaan met glitter muurverf? Bij De Verfzaak ben je zeker op het juiste adres wanneer je met deze verfsoort aan de slag wilt. 

Wat is glitter muurverf?

Glitter muurverf is een speciale verfsoort die zorgt voor een sprankelend effect op je muren en plafonds. Deze glitterende verf is enkel geschikt voor binnen gebruik en wordt voornamelijk gebruikt als nevenkleur. Glitterverf is gemaakt van materialen die het licht weerkaatsen. Dit zorgt er dus voor dat het glitterende effect op de muur komt wanneer er licht op de muur schijnt.  

Hoe breng je glitter muurverf aan?

Glitter muurverf breng je op exact dezelfde manier aan als 'gewone' muurverf. Ten eerste maak je de ondergrond waarop je de glitterverf wilt aanbrengen schoon en vetvrij. Plak daarna de randen af en zorg voor afdekzeil om de vloer te beschermen. Hierna ga je aan de slag met glitter muurverf en zorg je voor een indrukwekkend eindresultaat.

Glitter muurverf bij De Verfzaak

Vanzelfsprekend is glitter muurverf ook verkrijgbaar bij De Verfzaak! Ben jij al bekend met de Histor Perfect Effects Highlights lijn? Deze decoratieve glitterverven zijn gebruiksklaar en kunnen dus direct worden aangebracht op je muur. Uit deze lijn is er keuze uit de kleuren Summer Gold, Sparkling Sterling, Rainbow Pearl en Glimmering Stone. Kortom, genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan met glitter muurverf.

Heb jij vragen over werken met glitter muurverf? Vraag het onze klantenservice! Onze specialisten hebben kennis van glitterverf en kunnen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Door informatie in te winnen kan jij goed voorbereid te werk gaan met glitter muurverf.