• Lorem ipsum

Sigma metaalverf

Toon:
Sigma Sigmetal Zinccoat Satin
Sigma Sigmetal Zinccoat Satin
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Zijdeglans primer
  • Eén-pot systeem
79,50 51,68
Toon:

Sigma metaalverf

Sigma verf is van uitzonderlijk hoog niveau, dus het is geen verrassing dat Sigma producten enorm in trek zijn. Zo ook metaalverf van Sigma. Lees hieronder meer over wat Sigma metaalverf voor jouw metaaloppervlak kan betekenen.

Wat is Sigma metaalverf?

Sigma metaalverf is een verfsoort speciaal ontwikkeld voor het schilderen van metalen oppervlakken. Het wordt vaak gebruikt voor het schilderen van bijvoorbeeld poorten, hekken, leuning en andere metalen constructies. Sigma metaalverf is bestand tegen weersinvloeden en biedt een goede bescherming tegen roest. Het is ook gemakkelijk aan te brengen met een roller of kwast en droogt snel. Door gebruik te maken van deze metaalverf is je metaal tot in de lengte der jaren voorzien van een optimale beschermlaag.

Sigma metaalverf producten bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak hebben we bijvoorbeeld Sigma Sigmetal Zinccoat Satin. Dit is een hoogwaardige metaalverf op terpentinebasis, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en verfraaien van metalen oppervlakken. Dit product bevat een hoge concentratie zink en is rijk aan actieve corrosiewerende bestanddelen. Dit maakt de verf zeer effectief in het beschermen tegen roest en corrosie. De zijdeglans afwerking geeft een mooie, lichtglanzende uitstraling aan het geverfde oppervlak.

Mocht je nu nog met een aantal onbeantwoorde vragen zitten, dan staan onze medewerkers voor je paraat. Je hebt twee opties: je komt langs in een van onze winkels of je neemt contact op met onze servicedesk. Dat laatste doe je door te bellen of een e-mail te sturen. We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag.