• Lorem ipsum

Lichtgrijs muurverf

Toon:
Toon:

Lichtgrijs muurverf

Met lichtgrijs muurverf in de woonkamer, keuken of op het toilet breek je de gewoonte om stralend wit te gebruiken zonder direct naar een drukke kleur uit te wijken. Het brengt een neutrale sfeer in je huis en past vrijwel bij elk type interieur. Doordat het een lichte kleur is oogt het vertrek open en ruim.

Grijs is net als wit en zwart eigenlijk geen kleurtint maar een achromatische kleur. Dat houdt in dat grijs geen tint of verzadiging heeft. Grijs ontstaat uit een mengsel van zwart met wit. Hoe meer wit, hoe lichter het grijs.

Het officiële RAL-nummer voor lichtgrijs muurverf is RAL-7035. Let wel op dat er verschillende tinten lichtgrijs zijn, afhankelijk van de hoeveelheid wit die wordt toegevoegd. Het is verstandig vooraf de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste muurverf keuze maakt.

Combineren met andere kleuren

Om openheid te creëren in een ruimte is de subtiele combinatie met wit een geweldige keuze. Voeg hier een paar donkere of warme kleuren aan toe voor elegantie of pastelkleuren voor extra sfeer. Kies je voor donkere kleuren zoals zwart, bruin of donkerblauw dan zijn deze kleuren een echte eyecatcher.

Lichtgrijze muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van lichtgrijze muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze filialen. Onze verfspecialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.