• Lorem ipsum

Sigma

Toon:
Sigma Sigmapearl Clean Matt
Sigma Sigmapearl Clean Matt
Sigma Sigmapearl Clean Matt is een watergedragen muurverf. Deze matte muurverf voor binnen is gemaakt op acrylaatdispersie. Deze muurverf is ideaal voor het afwerken van muren die met regelmaat gereinigd worden.
€73,50€46,95
Sigma S2U Nova Satin
Sigma S2U Nova Satin
Deze zijdeglanslak voor binnen is geurloos en kleurvast. Deze lak op waterbasis is daarnaast kras- en slijtvast en is beschikbaar in veel verschillende kleuren.
€47,95€31,17
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Sigmatex Superlatex Matt is een muurverf die voornamelijk binnen gebruikt kan worden. Sigmatex Superlatex Matt is watergedragen, en daarnaast ook een universele muurverf. Deze muurverf is eenvoudig te verwerken.
€198,95€119,95
Sigma S2U Allure Gloss
Sigma S2U Allure Gloss
Sigma S2U Allure Gloss is een hoogwaardige hoogglanslak voor buiten. Deze lak op terpentine basis is in alle kleuren verkrijgbaar, is kras en slijtvast , goed dekkend en gaat tot wel 10 jaar mee!
€93,95€57,95
Sigma Sigmatin DGL Matt
Sigma Sigmatin DGL Matt
Sigma Sigmatin DGL Matt is een muurverf voor binnen. Deze watergedragen muurverf verwerkt soepel en dekt goed. Het product is verkrijgbaar in verschillende lichte kleuren, waardoor de muren een frisse aanblik krijgen.
€121,95€69,95
Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin, de traplak voor binnen. Maak je trap bestendig tegen krassen en slijtage met de Sigma Traplak.
€76,50€49,73
Sigma S2U Nova Primer
Sigma S2U Nova Primer
Sigma S2U Nova Primer is een grondverf op waterbasis. Deze matte grondverf is gemaakt voor binnenshuis, voor houten en metalen ondergronden. Deze primer hecht en vult heel goed.
€59,95€38,97
Sigma S2U Satin
Sigma S2U Satin
Sigma S2U Satin is een zijdeglanzende lakverf, speciaal voor buiten. Het product heeft een goede koudedroging, is kras- en slijtvast en is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk.
€80,50€52,33
Sigma Schakelverf Semi-Gloss
Sigma Schakelverf Semi-Gloss
Sigma Schakelverf Semi-Gloss is een halfglanzende verf. Dit product heeft een volwaardig één-pot systeem. Het is daarom een uitstekende keuze voor renovatieklussen, maar kan ook gebruikt worden in een meerjarensysteem.
€41,95€27,27
Sigma S2U Gloss
Sigma S2U Gloss
De S2U Gloss van Sigma is een hoogglanslak op terpentinebasis. Dit product kan op ondergronden van hout en metaal worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Het product is zeer duurzaam en de glans blijft lang behouden.
€49,95€32,47
Sigma Perfect Matt
Sigma Perfect Matt
Sigma Perfect Matt is een muurverf voor binnen die baanvorming voorkomt, zelfs bij veel lichtinval.
€248,50€159,95
Sigma S2U Allure Satin
Sigma S2U Allure Satin
Sigma S2U Allure Satin is een zijdeglanslak die zorgt voor een uitstekende glans- en kleurbehoud. Dit product is eenvoudig te verwerken, het hele jaar door. S2U Allure Satin dekt zeer goed, is makkelijk reinigbaar en is kras vast.
€93,95€61,07
Sigma Facade Topcoat Matt
Sigma Facade Topcoat Matt
Sigma Façade Topcoat Matt, de matte muurverf voor jouw buitenomgeving. Buitenduurzaam en te onderhouden in elk van de vier seizoenen.
€318,95€207,32
Sigma S2U Nova Matt
Sigma S2U Nova Matt
Sigma S2U Nova Matt, de hoogwaardige watergedragen, matte lakverf. De lakverf is bestand tegen krassen en vuil en geschikt voor binnen gebruik,
€76,50€49,73
Sigma S2U Primer
Sigma S2U Primer
Sigma S2U Primer is een grondverf op terpentinebasis. Deze grondverf is ideaal voor werkzaamheden buiten, en dan voornamelijk om geveltimmerwerk te gronden en overgronden. Dit product kan al worden verwerkt met temperaturen van 0 graden.
€43,95€28,57
Sigma Sigma Multiprimer Aqua
Sigma Sigma Multiprimer Aqua
Sigma Multiprimer Aqua, de primer voor binnen en buiten. Speciaal geschikt voor staal, metaal en verflagen.
€58,95€38,32
Sigma S2U Allure Primer
Sigma S2U Allure Primer
Sigma S2U Allure Primer is een hoogwaardige grondverf voor buiten. Deze zijdeglans verf werkt als primer en tussenlaag en is toe te passen bij temperaturen vanaf 0 graden.
€73,50€47,78
Sigma Sigmaresist Fungi Matt
Sigma Sigmaresist Fungi Matt
Sigma Sigmaresist Fungi Matt, de schimmelbestendige, matte muurverf. Geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds.
€82,50€53,63
Sigma Sigmapearl Clean Satin
Sigma Sigmapearl Clean Satin
Sigmapearl Clean Satin, de oplossing voor een desinfecteerbare muur. Ideaal voor wanden die vaak gereinigd worden.
€73,50€47,78
Sigma Façade Topcoat Satin
Sigma Façade Topcoat Satin
Sigma Façade Topcoat Satin, de veelzijdige en universele gevelverf voor buiten. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed.
€304,95€198,22
Toon:

Sigma

Wanneer je een rijtje maakt van de beste verfmerken zal Sigma daar altijd onderdeel van uitmaken. Sigma Coatings, wat de volledige naam is, is een van oorsprong nederlands verfconcern dat in 1972 werd opgericht. Sinds 1 januari 2008 behoort Sigma tot het Amerikaanse PPG Industries. Nog altijd ontwikkelt Sigma kwalitatief goede verven en coatings waar je als professioneel schilder en doe-het-zelver meer dan goed mee uit de voeten kunt. 

Houtverf van Sigma

Misschien wel één van de meest klassieke schildersklussen is het schilderen van hout. Hier komt ongelooflijk veel bij kijken. Als we hout gaan schilderen hebben we graag dat de verf meteen dekt, kras- en slijtvast is én lang meegaat. Sigma is constant bezig om de kwaliteit van houtverf te verbeteren. Dit heeft erin geresulteerd dat de houtverf van Sigma qua kwaliteit indrukwekkend genoemd mag worden. Denk alleen al aan S2U van Sigma. Hier horen bijvoorbeeld Sigma S2U Allure Gloss en Sigma S2U Nova Satin bij. Met deze twee soorten verf weet je zeker dat je een prachtig resultaat neerzet. Hieronder vind je nog een paar voorbeelden van kwalitatief uitstekende verf voor hout.

Sigma: ook voor transparante lak, vernis en beits

Een goed dekkende houtverf geeft je tuinmeubel of schuur een prachtige nieuwe look, maar met het assortiment van Sigma kun je er ook voor kiezen om jouw houten object te voorzien van een goede beschermlaag. Hout staat, vooral buiten, bloot aan verschillende bedreigingen zoals contact met de mens en het onvoorspelbare Nederlandse weer. Om je hout goed te beschermen adviseren we je om een goede lak, vernis of beits aan te brengen zodat het hout lang goed blijft en jaren mee kan. Sigma heeft verschillende soorten beits en lak voor je in petto zodat je voor elk klusje bij ze terecht kan. En natuurlijk vind je al deze artikelen bij De Verfzaak. Om je een voorbeeld te geven van het uitgebreide assortiment van Sigma Coatings hebben we hieronder wat topproducten voor je op een rijtje gezet.

Primer voor kunststof en metaal

Sigma Coatings is niet alleen een topper op het gebied van houtverf, maar ook voor kunststof en metaal. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van primers voor deze ondergronden. Primer, ook wel grondverf genoemd, vormt de perfecte verbinding tussen de ondergrond en de toplaag. Een van de bekendste primers van Sigma is Sigma Multiprimer. Deze multiprimer is geschikt voor het roestwerend behandelen van staal buiten. Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment van Sigma. Bij De Verfzaak vind je alle topproducten van Sigma. Om je een kijkje te geven in dat assortiment hebben we een paar primers voor je geselecteerd.

Muur- en plafondverf

Wanneer je je huis een mooie opknapbeurt wilt geven of een nieuwbouwhuis betrekt ontkom je er niet aan: het schilderen van de muren en plafonds. En laat Sigma daar nu net de juiste verf voor hebben. Voordat je begint met je schilderklus is het belangrijk dat je zeker weet dat je de juiste verf voor jouw klus hebt. Iedere muurverf van Sigma heeft namelijk specifieke kwaliteiten en eigenschappen. Tip: mocht je twijfelen aan je verfkeuze, neem dan contact op met de klantenservice.

Sigma heeft voor elke muur de juiste verf in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan muurverf voor normale slaap- en huiskamers tot muurverf voor bijvoorbeeld keukens en andere ruimtes die vaak schoongemaakt worden. Om je een beeld te geven van het ruime assortiment van Sigma hebben we hieronder een paar soorten verf voor je verzameld.