• Lorem ipsum

Sigma

Toon:
Sigma Sigmapearl Clean Matt
Sigma Sigmapearl Clean Matt
€256,00€166,08
Sigma S2U Nova Satin
Sigma S2U Nova Satin
€74,95€44,95
Sigma S2U Allure Gloss
Sigma S2U Allure Gloss
€92,00€56,95
Sigma Sigmatin DGL Matt
Sigma Sigmatin DGL Matt
€121,95€64,95
Sigma S2U Nova Primer
Sigma S2U Nova Primer
€58,50€34,95
Sigma S2U Gloss
Sigma S2U Gloss
€78,95€50,95
Sigma S2U Satin
Sigma S2U Satin
€78,95€49,95
Sigma Sigmafix Universal
Sigma Sigmafix Universal
€26,00€16,87
Sigma Perfect Matt
Sigma Perfect Matt
€246,00€159,87
Sigma S2U Primer
Sigma S2U Primer
€62,95€39,95
Sigma S2U Nova Matt
Sigma S2U Nova Matt
€75,00€48,72
Sigma S2U Nova Gloss
Sigma S2U Nova Gloss
€74,95€47,95
Sigma WallPrim
Sigma WallPrim
€57,00€36,73
Toon:

Sigma

Wanneer je een rijtje maakt van de beste verfmerken zal Sigma daar altijd onderdeel van uitmaken. Sigma Coatings, wat de volledige naam is, is een van oorsprong nederlands verfconcern dat in 1972 werd opgericht. Sinds 1 januari 2008 behoort Sigma tot het Amerikaanse PPG Industries. Nog altijd ontwikkelt Sigma kwalitatief goede verven en coatings waar je als professioneel schilder en doe-het-zelver meer dan goed mee uit de voeten kunt. 

Houtverf van Sigma

Misschien wel één van de meest klassieke schildersklussen is het schilderen van hout. Hier komt ongelooflijk veel bij kijken. Als we hout gaan schilderen hebben we graag dat de verf meteen dekt, kras- en slijtvast is én lang meegaat. Sigma is constant bezig om de kwaliteit van houtverf te verbeteren. Dit heeft erin geresulteerd dat de houtverf van Sigma qua kwaliteit indrukwekkend genoemd mag worden. Denk alleen al aan S2U van Sigma. Hier horen bijvoorbeeld Sigma S2U Allure Gloss en Sigma S2U Nova Satin bij. Met deze twee soorten verf weet je zeker dat je een prachtig resultaat neerzet. Hieronder vind je nog een paar voorbeelden van kwalitatief uitstekende verf voor hout.

Sigma: ook voor transparante lak, vernis en beits

Een goed dekkende houtverf geeft je tuinmeubel of schuur een prachtige nieuwe look, maar met het assortiment van Sigma kun je er ook voor kiezen om jouw houten object te voorzien van een goede beschermlaag. Hout staat, vooral buiten, bloot aan verschillende bedreigingen zoals contact met de mens en het onvoorspelbare Nederlandse weer. Om je hout goed te beschermen adviseren we je om een goede lak, vernis of beits aan te brengen zodat het hout lang goed blijft en jaren mee kan. Sigma heeft verschillende soorten beits en lak voor je in petto zodat je voor elk klusje bij ze terecht kan. En natuurlijk vind je al deze artikelen bij De Verfzaak. Om je een voorbeeld te geven van het uitgebreide assortiment van Sigma Coatings hebben we hieronder wat topproducten voor je op een rijtje gezet.

Primer voor kunststof en metaal

Sigma Coatings is niet alleen een topper op het gebied van houtverf, maar ook voor kunststof en metaal. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van primers voor deze ondergronden. Primer, ook wel grondverf genoemd, vormt de perfecte verbinding tussen de ondergrond en de toplaag. Een van de bekendste primers van Sigma is Sigma Multiprimer. Deze multiprimer is geschikt voor het roestwerend behandelen van staal buiten. Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment van Sigma. Bij De Verfzaak vind je alle topproducten van Sigma. Om je een kijkje te geven in dat assortiment hebben we een paar primers voor je geselecteerd.

Muur- en plafondverf

Wanneer je je huis een mooie opknapbeurt wilt geven of een nieuwbouwhuis betrekt ontkom je er niet aan: het schilderen van de muren en plafonds. En laat Sigma daar nu net de juiste verf voor hebben. Voordat je begint met je schilderklus is het belangrijk dat je zeker weet dat je de juiste verf voor jouw klus hebt. Iedere muurverf van Sigma heeft namelijk specifieke kwaliteiten en eigenschappen. Tip: mocht je twijfelen aan je verfkeuze, neem dan contact op met de klantenservice.

Sigma heeft voor elke muur de juiste verf in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan muurverf voor normale slaap- en huiskamers tot muurverf voor bijvoorbeeld keukens en andere ruimtes die vaak schoongemaakt worden. Om je een beeld te geven van het ruime assortiment van Sigma hebben we hieronder een paar soorten verf voor je verzameld.