• Lorem ipsum

Grijs groene muurverf

Toon:
Toon:

Grijs groene muurverf

Zoals de naam al doet vermoeden is de grijsgroene muurverf een groene verf met een vleugje grijs. Dit maakt de kleur rustiger en krijgt daardoor meer karakter. Het fijne aan deze kleur is dat hij zowel in het licht als in het donker z’n kleur behoudt, hierdoor is hij de populairste keuze onder de ‘groenen’.

Het officiële RAL-nummer voor grijs groen muurverf is RAL 7009. Let wel op dat er verschillende tinten vergrijsd groen zijn, afhankelijk van de hoeveelheid grijs die wordt toegevoegd. Ga je meer richting groen of liever wat grijzer? Vergelijk vooraf de verschillende varianten zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Grijs groen muurverf combineren met andere kleuren

De grijsgroene muurverf is een moderne kleur van zichzelf en zorgt voor een rustgevende oase. Wil je een klassiek karakter in je huis? Combineer deze kleur dan met natuurlijke tinten zoals bruin en beige. Een combinatie met wit en licht hout zorgt juist weer voor een Scandinavische sfeer. Ook voor de babykamer is deze kleur zeer geschikt. Een licht grijsgroene muurverf in combinatie met baby roze of babyblauw geeft duidelijk een jongens- of meisjeskamer met een rustig karakter weer.

Grijsgroene muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van grijs groen muurverf. Ook voor deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op je vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze filialen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.