• Lorem ipsum

Betonverf buiten

Toon:
Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans - Dark Grey
Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans - Dark Grey
Middenklasse doe-het-zelf
 • Geschikt voor binnen & buiten
 • Zijdeglans lak
 • Uitstekende dekking
35,99 21,59
Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans
Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans
Middenklasse doe-het-zelf
 • Geschikt voor binnen & buiten
 • Zijdeglans lak
 • Uitstekende dekking
35,99
Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans - White
Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans - White
Middenklasse doe-het-zelf
 • Geschikt voor binnen & buiten
 • Zijdeglans lak
 • Uitstekende dekking
35,99 21,59
Drost Devepox Betoncoat WV Zijdeglans
Drost Devepox Betoncoat WV Zijdeglans
Topklasse professioneel
 • Geschikt voor binnen & buiten
 • Twee componenten
 • Gemakkelijk verwerkbaar
406,32 325,06
Toon:

Betonverf buiten

Met betonverf voor buiten maak jij het betonnen oppervlak helemaal af! In deze categorie kom je meer te weten over buitenverf voor beton en zie je enkele relevante producten die je kan kopen. 

Wat is betonverf voor buiten?

Betonverf voor buiten is speciaal ontworpen om betonnen oppervlakken te beschermen en te verfraaien. Deze betonverf is bestand tegen weersinvloeden zoals regen, zon en vorst, zodat je gebruik kunt maken van een duurzame oplossing voor jouw buitenoppervlakken. Betonverf voor buiten is niet alleen geschikt voor betonnen vloeren, maar ook voor andere oppervlakken zoals betonnen muren, trappen en terrassen. Dit maakt betonverf een veelzijdig product waarmee je jouw tuin of buitenruimte een nieuwe look kunt geven.

Naast de slijtvastheid en krasbestendigheid, is betonverf voor buiten ook extreem dekkend. Dit betekent dat je met slechts een dunne laag verf al een goede dekking kunt krijgen. Dit kan helpen om de kosten te drukken en het aantal lagen dat je nodig hebt om een ​​geheel dekkende laag te krijgen te minimaliseren.

Betonverf buiten aanbrengen

Als je betonverf voor buiten gaat aanbrengen, is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden. Betonverf voor buiten moet worden aangebracht op een schone en geschuurde ondergrond. Dit betekent dat het oppervlak eerst grondig moet worden gereinigd en ontdaan van stof, vuil en oude verf. Vervolgens moet de ondergrond worden geschuurd om de hechting van de nieuwe verf te verbeteren. Dit kan worden gedaan met een schuurmachine of schuurpapier. Het is ook belangrijk om te controleren of het betonoppervlak vochtigheid afvoert. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat de verf niet goed hecht of de betonvloer kan beschadigen.

Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden bij het aanbrengen van betonverf buiten is de temperatuur. De verf moet worden aangebracht bij een temperatuur tussen de 10 en 25 graden Celsius. Als de temperatuur te laag of te hoog is, kan de betonverf niet goed uitharden en kan de hechting van de verf worden aangetast.

Betonverf buiten producten bij De Verfzaak

Een voorbeeld van een populaire betonverf voor buiten is Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans. Dit is een innovatief product dat bedoeld is om aan te brengen op betonnen vloeren. De verf en lak in één biedt extreem slijtvastheid en een extra dekkend vermogen, waardoor je betonnen vloer er weer als nieuw uit ziet. De verf is gemakkelijk te verwerken met een kwast of roller en heeft een goede hechting op beton- en steenachtige ondergronden.

Met 1 liter van de Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans kun je naar schatting 10 m² dekken, afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond. De verf is snel droog en na 6 uur overschilderbaar. Dit product is ideaal voor gebruik op betonnen vloeren in garages, werkplaatsen of andere ruimtes waar de vloer veel belast wordt. De Histor Perfect Finish Betonvloer Zijdeglans is verkrijgbaar in een zijdeglans finish, die een mooie en professionele uitstraling geeft aan je betonnen vloer.

Om ervoor te zorgen dat je betonverf voor buiten zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om de juiste verf te kiezen en deze op de juiste manier aan te brengen. Bij ons kun je deskundig advies krijgen over welk product het beste geschikt is voor jouw specifieke toepassing. Ook kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een keuze. Of je nu een particulier bent of een bedrijf, wij helpen je graag met het verfraaien en beschermen van jouw betonnen oppervlakken buiten.