• Lorem ipsum

Rambo

Toon:
Toon:

Rambo

Al bijna 50 jaar is Rambo de beste keuze voor het beschermen en verfraaien van jouw hout. Alle producten van dit merk zijn bruikbaar voor het bewerken van hout. Waar in de beginjaren van Rambo ook reparatiemiddelen tot de lijn behoorde, zijn nu enkel verfproducten onderdeel van het uitgebreide assortiment. Rambo is onderdeel van PPG, waar ook Sigma onderdeel van is. Hier wordt gewerkt aan de ‘Rambomissie’, die luidt: “Klussers helpen met goede klusadviezen en het ontwikkelen van de beste houtbeschermende verfproducten. Zodat hout ( binnen en buiten) nóg beter, nóg langer beschermd wordt. ”

Rambo producten bij De Verfzaak

Met méér dan 200 producten is het assortiment van Rambo bij De Verfzaak eindeloos. Voor iedere houtklusser zit er een geschikt Rambo product tussen. Zoek je bijvoorbeeld een beits voor je meubels en interieur? Kijk dan eens naar de Rambo Pantserbeits Meubel & Interieur. Of ben je op zoek naar een transparante houtolie? Kies dan voor de Rambo Teak Olie Transparant.

Heb je vragen over een van de Rambo producten, of ben je toe aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.