• Lorem ipsum

Verven met de Histor Monodek Revolution

7 Feb 2023

Is jouw woonkamer aan een opfrisbeurt toe, maar zie je op tegen een grote verfklus? Met de Histor Monodek Revolution muurverf is het klusje zo geklaard! Door de goede dekking is jouw muur na één laag weer altijd strak en streeploos. In dit blogartikel vertellen we je meer over deze uiterst populaire muurverf voor doe-het-zelvers. 

Met een laag een strakke witte muur

Histor Monodek Revolution is een kwalitatieve matte muurverf die na één laag al voldoende dekking geeft. Dit is ideaal voor grotere oppervlaktes binnenshuis, zoals woonkamermuren of plafonds. De muurverf is gemakkelijk aan te brengen en te verwerken. Omdat je maar één verflaag hoeft aan te brengen, is de kans op streepvorming erg klein. Een bijkomend voordeel is dat deze Histor muurverf niet ruikt. Hierdoor heb je na het schilderen niet nog dagenlang een verfgeur in huis hangen. Wel zo fijn!

Goed reinigbare witte muurverf

Door de goede reinigbare eigenschappen van Histor Monodek Revolution is de muurverf geschikt voor muren in de woonkamer. Hier kunnen nog wel eens vlekken of vegen op de muur komen, dus dan is een afwasbare muurverf een ideale oplossing. Heb je per ongeluk gemorst? Veeg het zachtjes, met warm water en een zachte borstel/doek direct weg.

Witte muurverf in RAL 9010 en RAL 9016

Histor Monodek Revolution is verkrijgbaar in de kleuren wit, RAL 9010 en RAL 9016 en met de inhoudsmaten van 5 en 10 liter. Bovendien is Histor Monodek Revolution toepasbaar op veel soorten ondergronden. Denk aan beton, gipsplaten, glasweefsel, stuc-, metsel- en pleisterwerk. Deze binnenmuurverf is overschilderbaar na 4 uur.

Het theoretische rendement van deze Monodek Revolution is 10 vierkante meter per liter. Het werkelijke rendement kan afwijken, aangezien het afhankelijk is van meerdere factoren, waaronder de zuiging van de ondergrond en de applicatiemethode. 

Snel klaar met Histor Monodek Revolution

Dus, wil jij jouw woonkamer weer een frisse look geven? Geef jouw woonkamermuren en plafonds een likje Histor Monodek Revolution en ze stralen weer als nieuw. Want na het aanbrengen van één laag Monodek heb je weer een strakke en streeploze muur. Zo wordt schilderen wel heel makkelijk. Check ook onze praktische video over Monodek Revolution op de productpagina.

Histor Monodek Revolution actie

Geen streeploos eindresultaat, geld terug actie!

Hoe werkt deze actie?

1. Koop gedurende de actieperiode van 1 januari tot en met 31 december 2024 Histor Monodek Revolution.
2. Geen streeploos eindresultaat? Vul het formulier in, voeg foto's toe om te bewijzen dat het niet streeploos is en stuur het naar Histor.
3. Histor is verantwoordelijk voor de beoordeling. Na beoordeling krijg je het aankoopbedrag op je rekening teruggestort. Let op: maximum van €165,- per deelnemer. 

Bekijk de actie hier!

Wil je graag wat extra informatie over dit product? Onze specialisten helpen je graag op weg. Stuur je vraag in via e-mail of per telefoon en we kijken naar een passende oplossing. Zo kan jij goed voorbereid te werk gaan.