• Lorem ipsum

Welke Sigma muurverf past bij jou?

29 Nov 2022

Welke muurverf het beste bij jouw project past, is afhankelijk van veel factoren. Welk type muur ga je beschilderen? Welke uitstraling moet de ruimte krijgen door de verf? Wat zijn je persoonlijke voorkeuren? Sigma heeft voor zowel vakschilders als doe-het-zelvers en de juiste muurverf.

Verschillende soorten muurverf

Met het assortiment van Sigma hoef je niet bang te zijn voor weinig keuze. Zo zijn er matte, glanzende, universele, luchtzuiverende en schimmelbestendige muurverven. Om je een beetje wegwijs te maken met deze termen hebben we de specificaties van elke Sigma muurverf op een rijtje gezet.

Sigma Perfect Matt

De Sigma Perfect Matt is een ideale muurverf voor binnenmuren en -plafonds in badkamers, kantoren, keukens, slaapkamers en woonkamers. De Perfect Matt muurverf zorgt voor perfect matte en egale muren en plafonds. Het is een ideale muurverf voor minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk en metselwerk. Door het uitgebreide kleurenpalet is er voor ieder wat wils.

Sigma Pearl Clean Matt

Als je een zeer goed reinigbare, egale en matte binnenmuurverf zoekt, is de Sigma Pearl Clean Matt perfect voor jou. Doordat deze verf een hoge reinigbaarheid heeft, is de verf geschikt voor keukens en badkamers, maar bijvoorbeeld ook voor in ziekenhuizen, horecagelegenheden, scholen of zorginstellingen. Kortom; ruimtes waar de muren wel eens vies kunnen worden. De Sigma Pearl Clean Matt is gemaakt voor de beschildering van muren. Plafond schilderen? Ga dan voor de Sigma Pearl Plafond Supermatt.

Sigma Sigmatin DGL Matt

Deze matte muurverf is zeer geschikt voor binnenmuren en -plafonds in kantoren, slaapkamers of woonkamers vanwege de makkelijke aanbreng en de niet-vergelende eigenschappen. De Sigma Sigmatin DGL Matt is erg fijn voor de grotere klussen, omdat deze beschikbaar is in een volume van 10 liter. Voor de kleinere projecten kan je gaan voor 2,5 of 5 liter. Deze muurverf hecht goed aan minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, gipsplaten of metselwerk.

Sigma Sigmatex Superlatex

De Sigma Sigmatex Superlatex is een universeel inzetbare muurverf en daarom een favoriet onder vakschilders. Dat neemt niet weg dat het voor de doe-het-zelver ook een erg fijn product is. Sigmatex Superlatex is geschikt voor vrijwel al het binnen- en (beschut) buitenwerk, behalve voor gesloten ondergronden. Breng deze verf aan op een minerale ondergrond om onthechting te voorkomen.

Sigma Air Pure Supermatt

Deze ultra-matte binnenmuurverf van Sigma is ideaal voor muren en plafonds die een strakke en esthetische uitstraling moeten krijgen. De Sigma Air Pure Supermatt is goed te gebruiken voor de huis-, tuin- en keukenklusser, maar heeft een professionele schilderskwaliteit. Bovendien is heeft de muurverf een luchtzuiverende werking en is het gebaseerd op bio-based grondstoffen. Sigma Air Pure geeft het beste resultaat op minerale ondergronden en is ook zeer geschikt voor het overschilderen van glasweefsel of -vlies. 

Sigma Sigmaresist Fungi

Op zoek naar een verf voor ruimtes die een grotere kans hebben op schimmelvorming? Dan is de Sigma Sigmaresist Fungi de perfecte keuze, omdat deze muurverf vochtige ruimtes beschermt tegen schimmels en waterdamp doorlatend is. De verf dekt goed en kleurt niet geel na verloop van tijd. Sigmaresist Fungi is verkrijgbaar in alle wensbare kleuren.

Dus, voor welke Sigma muurverf ga jij?

Er is keuze in overvloed. We hebben hieronder alle specificaties op een rijtje gezet om de keuze makkelijker te maken. 

Sigma heeft voor iedere ruimte en iedere klus een passende muurverf. Wil je meer informatie over de producten? Neem gerust contact met ons op, onze verfexperts staan voor je klaar!