• Lorem ipsum

Combineren met Tranquil Dawn, de kleur van 2020

22 Apr 2020

Het jaar 2020 is het begin van een nieuw decennium. Een nieuw begin. In de huidige tijd waar ons leven hectisch en steeds digitaler wordt zijn we op zoek naar een kleur die rust en helderheid uitstraalt. Tranquil Dawn, gekozen tot kleur van het jaar 2020 door Flexa, is de kleur die jouw huis deze sfeer kan brengen.

Tranquil Dawn is een kleur die in het midden ligt van blauw, groen en grijs. Het mengen van deze drie kleuren brengt deze verlichtende kleur die zich aanpast afhankelijk van kleuren waarmee deze gecombineerd wordt en de inval van het licht. Hieronder worden je verschillende aantrekkelijke combinaties gepresenteerd die passen bij deze kleur van 2020.

 

Met welke kleuren kun je Tranquil Dawn combineren?

  • Zachte zandtinten geven in combinatie met Tranquil Dawn een subtiele verandering weer aan het aanzien van de ruimte waarin dit kleurenpalet wordt toegepast. Dit kleurenpalet zorgt voor een ontspannen sfeer en een zomerse vibe.
  • Felle kleuren als geel en oranje zorgen voor een zelfverzekerde look in contrast met de rustige kleur Tranquil Dawn. Deze combinatie is aan te raden indien je een vrolijke sfeer in de ruimte wil creëren.

  • Donkere kleuren geven een extra contrast aan je interieur. Om ervoor te zorgen dat de kleuren bij elkaar passen is het van belang dat de donkere kleuren ook een grijze ondertoon hebben, zoals bij Tranquil Dawn ook het geval is.
  • Roze is een verrassende kleur in combinatie met Tranquil Dawn. Het creatieve roze zorgt voor een speelse look bij het kalme Tranquil Dawn. Verschillende roze tinten die gebruikt kunnen worden bij deze kleur zijn oudroze en lichtroze.

 

Tranquil Dawn kopen

Geïnteresseerd in deze rustgevende kleur met of zonder de bovengenoemde combinaties, wij hebben de Tranquil Dawn 2,5 liter in ons assortiment voor €34,99. Weet je niet zeker of het past? Bestel op onze webshop de Flexa Kleurtester voor slechts €1,99 per stuk. Met de kleurtester test jezelf of kleur geschikt is voor je huiselijke omgeving. Heeft u behoefte aan advies? Loop gerust binnen bij een van onze 10 fysieke winkels, waar specialisten u kunnen helpen.

Van plan om Tranquil Dawn en/of andere kleuren te gebruiken? Dan ben je bij De Verfzaak aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk elke kleur mengen die je maar wenst. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van jouw kleur. We vragen je wel om goed onderzoek te doen voordat je besluit om een kleur te laten mengen aangezien gemengde verf niet meer geretourneerd worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »