• Lorem ipsum

Donkerblauw behang

Toon:
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Uni Donkerblauw L722-01
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Uni Donkerblauw L722-01
Eigentijds donkerblauw behang.
Vliesbehang
 • Lengte 10 m
 • Breedte 53 cm
52,95
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Dessin D.Blauw/Goud L967-01
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Dessin D.Blauw/Goud L967-01
Sfeervol blauw behang met goud design.
Vliesbehang
 • Lengte 10 m
 • Breedte 53 cm
35,95
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Uni Donkerblauw L753-21
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Uni Donkerblauw L753-21
Eigentijds blauw behang.
Vliesbehang
 • Lengte 10 m
 • Breedte 53 cm
35,95
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Dessin Beige/D.Blauw L940-07
Dutch Wallcoverings Behang Galactik Dessin Beige/D.Blauw L940-07
Retro beige behang met grafische vormen.
Vliesbehang
 • Lengte 10 m
 • Breedte 53 cm
35,95
Toon:

Donkerblauw behang

Donkerblauw behang kan een prachtige keuze zijn om een kamer een stijlvolle en serene uitstraling te geven. Het kan een gevoel van diepte en rust creëren, terwijl het toch een vleugje elegantie toevoegt aan de ruimte. Hier zijn een paar ideeën en tips voor het gebruik van donkerblauw behang: 

 • Accentmuur: Overweeg om één muur in de kamer te bekleden met donkerblauw behang om een krachtig statement te maken. Dit kan vooral effectief zijn in kamers zoals de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. 
 • Patronen: Donkerblauw behang met subtiele patronen, zoals geometrische vormen, strepen of bloemmotieven, kan een interessante textuur toevoegen aan de muren. Dit kan helpen om de ruimte visueel interessanter te maken zonder te overweldigen. 
 • Contrastkleuren: Combineer donkerblauw behang met andere kleuren om een harmonieus geheel te creëren. Wit, crème, lichtgrijs of goudaccenten kunnen mooi samengaan met donkerblauw en zorgen voor een verfijnde uitstraling. 
 • Verlichting: Vergeet niet dat verlichting een belangrijke rol speelt bij het benadrukken van de sfeer van de kamer. Overweeg om sfeerverlichting toe te voegen, zoals wandlampen of vloerlampen, om het donkerblauwe behang prachtig te laten oplichten en een warme ambiance te creëren. 
 • Meubilair en accessoires: Kies meubels en accessoires die goed passen bij het donkerblauwe behang. Houttinten, zoals mahonie of eiken, kunnen een mooie aanvulling vormen op het donkerblauw. Voeg enkele witte of zilveren accenten toe om het geheel op te fleuren. 

Onthoud dat donkerblauw behang de neiging heeft om een kamer iets kleiner te laten lijken, dus overweeg de grootte en de hoeveelheid natuurlijk licht in de ruimte voordat je besluit om het helemaal te bekleden. Als je een kleine kamer hebt, kun je overwegen om het behang op één muur te gebruiken om de ruimte niet te overweldigen.  

Donkerblauw behang: verschillende patronen 

Damastpatronen zijn elegant en verfijnd. Ze hebben vaak ingewikkelde ontwerpen met bloemen, bladeren of geometrische vormen. Donkerblauw damastbehang kan een luxe uitstraling geven aan een kamer, vooral in formele ruimtes zoals eetkamers of studeerkamers. Chevronpatronen zijn trendy en eigentijds. Ze bestaan uit zigzaglijnen die vaak een dynamisch en levendig effect creëren. Behang donkerblauw met een chevronpatroon kan een moderne en gedurfde uitstraling geven aan een kamer, zoals een woonkamer of een tienerkamer.

Strepen zijn tijdloos en veelzijdig. Verticale strepen kunnen een kamer langer en ruimer laten lijken, terwijl horizontale strepen een breder effect geven. Behang donkerblauw met strepen kan zorgen voor een klassiek en gestructureerd uiterlijk, geschikt voor verschillende ruimtes, zoals gangen, slaapkamers of kantoren.

Bloemenpatronen kunnen een vleugje romantiek en zachtheid toevoegen aan een kamer. Donkerblauw behang met bloemenontwerpen kan variëren van subtiele bloesemtakken tot gedurfde en grote bloemmotieven. Dit type behang kan goed werken in slaapkamers, studeerkamers of zelfs badkamers. Geometrische patronen zijn modern en eigentijds. Ze kunnen bestaan uit driehoeken, cirkels, vierkanten of andere geometrische vormen. Behang donkerblauw met geometrische patronen kan een gedurfd en grafisch element toevoegen aan een ruimte, zoals een moderne woonkamer of een speelkamer. 

Het kiezen van het juiste patroon hangt af van je persoonlijke smaak, de stijl van de kamer en het gewenste effect dat je wilt bereiken. 

Donkerblauw behang bij De Verfzaak  

Neem gerust een kijkje in ons assortiment voor blauw behang. We hebben een breed assortiment aan behang donkerblauw aan patronen geen gebrek. Mocht je nu tegen iets aanlopen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via e-mail of telefonisch.