• Lorem ipsum

Flexa Pure: alles over deze Flexa-lijn

28 Sep 2021

Met verf zijn vele toepassingen mogelijk, zo ook met Flexa Pure. Met deze muurverf geef je jouw interieur in een mum van tijd een andere kleur en zorgt het voor een opvallende uitstraling. Naast deze esthetische waarde van verf, zijn er ook verfsoorten met een functionele waarde. Denk aan metaalverf, roestverf, betonverf of grondverf. De Verfzaak heeft met de Flexa Pure muurverf voor elke professionele schilder en doe-het-zelver de juiste verf.

Over verfspecialist Flexa: expert in kleur en interieur

Flexa bestaat sinds 1923 en startte als verffabrikant Tjallema. Het allereerste verfproduct was toen sneldrogende verf voor buiten, voor de boerenknecht. Vanaf 1955 werd de naam Tjallema verandert naar Flexa. Na al die jaren richt dit verfmerk zich nog steeds op de doe-het-zelver. Het doel van Flexa is om een grote inspirator te zijn op het gebied van kleur en interieur. Zo wordt er elk jaar in oktober een wereldwijd kleurenonderzoek gedaan, genaamd ‘ColourFutures’. Vanuit dit onderzoek wordt onder andere bekendgemaakt wat de nieuwe trendkleur van het komende jaar zal zijn. Zo is de Flexa Bright Skies de Flexa kleur 2022.

De verfsoorten van Flexa Pure

Eén van de productlijnen van Flexa is Flexa Pure. Deze verfsoort onderscheidt zich in Flexa Pure muurverf, Flexa Pure Krijtverf, Flexa Pure Lak en Voorstrijk (zie producten hierboven). Het assortiment bestaat uit tientallen kleuren, gradaties, ondertonen en afwerkingen. Ideaal wanneer je je huis of een ruimte een nieuwe look wil geven middels een nieuw likje verf. De Flexa Pure verflijn bestaat namelijk uit meer dan 120 kleuren met elk een unieke naam, waaronder Lush Olive, Dedicated Grey, Gentle Red, Real Mustard, Full Berry, Mild Savanna en meer. Deze originele verfnamen spreken tot de verbeelding en inspireren je bij het inrichten. De kleuren zijn erg geschikt voor interieurstijlen met een thema. Populair is Flexa kleur 2022.

De afwerkingsopties van Flexa Pure bestaan uit zijdeglans, hoogglans, extra mat en mat. 

Elke muur binnen of buiten verf je met Flexa Pure

De verfsoort Flexa Pure is een muurverf voor binnen en buiten en heeft een prachtig uitgebreid kleurenpalet. De kleuren zijn exclusief ontworpen door Flexa’s eigen kleurspecialisten die veel ervaring hebben op het gebied van kleur en interieur. De Pure lijn bestaat uit klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen. Deze combi geeft een mooie, rijke uitstraling aan elke muur binnenshuis en buitenshuis. Slechts één verflaag nodig!

Kleuren en maten Flexa Pure

Bij De Verfzaak kun je bij Flexa Pure kiezen uit maar liefst 100+ prachtige kleuren, waar gegarandeerd een of meerdere tussen zitten die matchen bij jouw meubels of bedachte interieurstijl. De kleuren zijn professioneel samengesteld door Flexa’s kleurspecialisten, zijn erg sfeervol en zetten direct de juiste toon. Wordt het Lush Indigo, Subtle River, Real Sand, Smooth Aqua of Delicate Caramel? Qua inhoudsmaat is er keuze uit 500 ml, 1 liter, 2,5 liter en 5 liter. Bij elke vraag over het kiezen van de juiste Flexa kleur helpen de medewerkers van onze klantenservice jou graag!