• Lorem ipsum

Flexa Kleur van het jaar 2022: Bright Skies

14 Sep 2021

2022 is nog ver, maar dat weerhoudt Flexa er niet van de Flexa Kleur 2022 te presenteren. Vandaag was de onthulling van de Flexa Kleur van het jaar: Bright Skies. In dit blog vertellen wij je hoe de Kleur van het jaar 2022 eruit ziet en geven we ook inzicht in de bijbehorende kleurpaletten.

Wat voor kleur is de Flexa Kleur 2022, Bright Skies?

In een tijd waarin ons leven is beheerst door een pandemie, is er tijd geweest om onszelf te herontdekken. Dit betekent ook dat er tijd is voor een nieuwe benadering, met een heldere blik en hervonden plezier. De Flexa Kleur van het jaar 2022 staat voor deze benadering.

Het thema voor de Flexa kleur 2022 is ‘Een teug frisse lucht’. Bright Skies is daarom een lichtblauwe tint die met haar optimisme en luchtigheid een nieuw begin uitstraalt. De lichtblauwe kleur is fris en past bij vele verschillende kleuren. Kortom: de Flexa Kleur van het jaar 2022 is een kleur die multifunctioneel is.

Flexa Kleur van 2022 kleurpaletten

Naast de kleur van het jaar 2022 heeft Flexa vier kleurpaletten ontwikkeld waarmee Bright Skies gecombineerd kan worden. Deze Flexa kleurpaletten staan voor vier trends, die elk een eigen kracht reflecteren. Voor 2022 zijn de volgende vier kleurpaletten uitgekozen:

  • De Studio Kleuren

Studio kleuren Flexa kleur van het jaar 2022

Het kleurpalet Studio Kleuren is het hoofdthema van de Flexa kleur van het jaar 2022. Dit kleurpalet is rustgevend voor de ziel. De kleuren in dit palet troosten, kalmeren en geven warmte en een vleugje glamour. Gezamenlijk met de Flexa kleur 2022 heeft dit palet een ideale kleursamenstelling voor een plek waar we kunnen wegdromen en ontsnappen van de dagelijkse hectiek.

  • De Workshop Kleuren

Workshop kleuren Flexa kleur van het jaar 2022

Het kleurpalet Workshop Kleuren bestaat uit krachtige kleuren die centraal staan voor de veranderende rol van ons huis. Deze kleuren (geel, roze en groen) geven je huis een frisse aanblik en passen perfect in combinatie met de Flexa kleur 2022: Bright Skies.

  • De Greenhouse Kleuren

Greenhouse kleuren Flexa kleur van het jaar 2022

De Greenhouse Kleuren zijn verbonden aan de natuur. Daarom is het niet verwonderlijk dat je met dit kleurpalet de positieve effecten van de natuur naar binnen haalt. Denk hierbij aan de kleuren blauw, groen en grijs. Samen met de Flexa kleur 2022 Bright Skies weerspiegelt dit palet het buitenleven en brengt het een explosie van frisheid in je interieur.

  • De Salon Kleuren

Salon Kleuren Flexa kleur van het jaar 2022

De tinten in het palet Salon Kleuren zijn luchtig en neutraal te noemen. Dit klinkt wellicht saai, maar dit kleurpalet geeft lichtheid aan je interieur en brengt een positief en toekomstgericht gevoel. Gecombineerd met Bright Skies, Flexa Kleur van het jaar 2022, zijn het geschikte tinten voor elke woonruimte.

Wij begrijpen dat het lastig is om in te schatten of de Flexa kleuren van 2022 geschikt zijn voor je interieur. Kom daarom langs in een van onze fysieke winkels of neem contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Onze verfspecialisten kunnen je zowel online als offline adviseren, waarna jij goed geïnformeerd verder kan met je project.

Flexa Kleur van het jaar 2022 bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak is de Flexa kleur 2022 natuurlijk verkrijgbaar. De kleur Bright Skies wordt onderdeel van de Flexa Creations-lijn. Deze lijn bestaat uit verschillende muurverven, waaronder Brave Ground (Flexa kleur 2021) en Tranquil Dawn (Flexa kleur 2020), lakken en kleurtesters. Hieronder vind je een overzicht van alle Bright Skies producten in het assortiment van De Verfzaak.

Via de Flexa Visualizer App (gratis te downloaden in de appstore) kun je live zien hoe de kleuren zich tonen op jouw interieur.

Ben jij benieuwd naar de eerdere Flexa kleuren van het jaar? In onze blogs hebben wij reeds aandacht besteedt aan de Flexa kleur van het jaar 2021 en de Flexa kleur van het jaar 2020.

Beeldmateriaal: Flexa Kleurentrends 2022 - www.flexa.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »