• Lorem ipsum

Nieuw in ons assortiment: Hammerite

18 Sep 2020

Hoewel we een breed scala aan merken en producten binnen ons assortiment, blijven wij ons speciaal voor jou innoveren. Merken en producten die een relevante waarde hebben worden toegevoegd aan ons assortiment. Om jou up-to-date te houden van de laatste wijzigingen geven wij een inkijk in onze nieuwste aanwinsten. Vandaag in nieuw in ons assortiment: Hammerite.

Wat is Hammerite?

Hammerite is een verfmerk dat gespecialiseerd is in het herstellen, beschermen en decoreren van metaal. Kennis en ervaring staat centraal in deze organisatie, en dankzij constant onderzoek en innovatie blijven deze speerpunten van hoge kwaliteit.

Hammerite kent zijn oorsprong in 1962, toen Allen Forster een hamerslag verf ontwikkelde voor eigen gebruik in elektrische isolatie. In 1984 kwam Hammerite op de Engelse markt, waarbij het al snel uitgroeit tot een kwalitatief hoogwaardig verfmerk. Al meer dan 25 jaar focust Hammerite zich op metaal, is het Europese marktleider in metaalbescherming en worden producten wereldwijd verkocht.

Producten van Hammerite bij De Verfzaak

Met meer dan 70 producten van Hammerite heeft De Verfzaak een breed assortiment van deze metaalbeschermer opgenomen. De producten binnen dit assortiment variëren van hamerslag verf tot hechtprimers en ontvetters. Desondanks hebben deze producten allemaal hetzelfde doel; het beschermen en verfraaien van metaal. Dit kan zowel voor metaal dat binnens- of buitenshuis staat, en op terpentine- of waterbasis.

Met producten van Hammerite ben je verzekerd van een langdurig en mooi resultaat. Het is bestand tegen verschillende bedreigingen, zoals krassen en vocht. Daarnaast is het toepasbaar op roest en nieuwe, oude of reeds geschilderde metaalondergronden. Dit gaat uiteraard samen met de kwaliteit die Hammerite de consument garandeert.

Heb je vragen over de producten van Hammerite, of ben je toe aan advies over het beschermen en decoreren van je metaal? Neem dan contact op met onze klantenservice! Deze staat klaar voor al jouw vragen op het gebied van verf, behang, laminaat en bijbehorende accessoires.