• Lorem ipsum

Histor Kleur van het Jaar 2024: Limitless

5 Sep 2023

PPG, het moederbedrijf van onder andere Sigma en Histor, heeft de Histor kleur van het jaar 2024 aangekondigd en het is de prachtige kleur genaamd Limitless. Deze kleur belooft een wereld van mogelijkheden te openen en ons te inspireren om grenzeloos te denken. Histor Limitless kun je overal gebruiken waar ze een neutrale kleur wensen om een moderne, eigentijdse look te creëren, die past bij elke ontwerpstijl. In dit blogartikel lees je alles over de Histor kleur van 2024.

Waar komt de Histor Limitless vandaan?

De Histor kleur van het jaar 2024 is bedacht door PPG. PPG is een toonaangevend bedrijf op het gebied van verf en coatings. Ze zijn bekend om hun hoogwaardige producten en innovatieve kleurencollecties. Sigma en Histor zijn twee merken die onder de PPG-paraplu vallen en staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Met hun expertise en passie voor kleur hebben ze Limitless gekozen als de kleur van het jaar.

Hoe zijn ze tot de Histor kleur van 2024 gekomen?

PPG heeft een team van kleurexperts die trends en ontwikkelingen in de wereld van design en mode volgen. Ze analyseren kleurvoorkeuren, sociale veranderingen en technologische ontwikkelingen om de kleur van het jaar te bepalen. Voor Limitless hebben ze gekeken naar de behoefte aan verandering en vernieuwing na een uitdagend jaar.

Donna Taylor, kleurexpert bij PPG, zegt er het volgende over: " We betreden een nieuw tijdperk van explosieve creativiteit en verandering. Klanten gebruiken kleur op nog onconventionelere manieren dan ooit tevoren, en hebben behoefte aan een kleurenpalet dat de veelzijdigheid biedt om te werken met zowel een nieuw als een bestaand decor." Volgens PPG belichaamt deze Histor kleur van 2024 dit op uitstekende wijze.

Hoe ziet de Histor kleur van het jaar 2024 eruit?

En nu, de kleur zelf: Limitless (PPG1091-3)! Deze tint wordt door de experts van PPG omschreven als 'een frisse en warme tint die zowel de kracht van een primaire kleur biedt als de essentie van een neutrale kleur.' De Histor Limitless komt dicht in de buurt van andere beige tinten, en kan het best worden omschreven als honingbeige.

Het voordeel van deze neutrale kleur is dat het samengaat met zowel warme en koele tinten. De Histor kleur van 2024 werkt op muren, accentmuren, sierlijsten en kasten, dus de keuze is reuze! Limitless kan tevens worden gebruikt voor het schilderen van het plafond of de deur met een lakverf. "Zie Limitless als een frisse en energieke kijk op een neutrale kleur. Limitless kan worden gebruikt als hoofdkleur voor uw kamer of fungeren als een verfrissend contrast bij warme of koele tinten," vertelt Donna Taylor. "Limitless kan worden aangebracht op buitendeuren en zelfs op het hele exterieur en sierlijsten van uw huis, om het nog aantrekkelijker te maken en u voor te bereiden op dat gevoel wanneer uw huis de blikvanger van het hele huizenblok is." 

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

De kleurexperts bij PPG zien dat er in de afgelopen jaren een transitie is ontstaan van koele neutrale tinten naar moderne neutrale kleur die flexibel zijn. Donna Taylor: "De selectie van Limitless bevestigt de populariteit van warme neutrale kleuren voor het komende jaar."

Verkrijgbaarheid Histor kleur van 2024 bij De Verfzaak

En natuurlijk is de Histor Limitless verkrijgbaar bij De Verfzaak! Deze kleur is eenvoudig te vinden in onze kleurendatabase. Kies een product, bijvoorbeeld de Histor MY color Muurverf Extra Mat, en ga voor Limitless als kleur. Momenteel zijn er geen kant-en-klare producten van deze kleur beschikbaar.

Heb je vragen of ben je toe aan meer informatie over de kleur Limitless? Stel ze aan onze verfspecialisten! We zijn te bereiken per telefoon of e-mail en helpen je graag met het uitzoeken van de juiste kleuren en producten. Met onze hulp wordt werken met de Limitless een stuk aangenamer.