• Lorem ipsum

Sigma Kleur van het jaar 2022: Olive Sprig

5 Oct 2021

Olive Sprig is de kleur van het jaar 2022 Sigma! Deze Sigma kleur is voor 2022 de kleur die je in huis moet hebben. In dit blog vertellen hoe de Sigma kleur van het jaar er uit ziet en over de verkrijgbaarheid van deze kleur bij De Verfzaak.

Wat voor kleur is Sigma kleur Olive Sprig?

Na een leven in een voornamelijk digitale wereld wil de kleur van het jaar 2022 Sigma authenticiteit en menselijke interactie brengen. Derhalve heeft Sigma gekozen voor Olive Sprig als Sigma kleur van het jaar 2022. Olive Sprig Sigma is een grijsgroene kleur, die elegantie en veelzijdigheid opwekt. Deze Sigma kleur staat voor een nieuwe groei na de coronapandemie en bootst de kracht van de natuur na. De kleur is zo veelzijdig dat het zowel binnen als buiten tot wasdom komt.

Jan Dekeyzer, Marketing Manager Sigma kleur geeft aan: “Doe-het-zelvers en zelfs professionele schilders ruilen de strakke, neutrale paletten van voorheen in en kiezen een breder kleurscala. Een nieuw tijdperk van woninginrichting dient zich aan met de heropleving van optimistische kleuren zoals de Sigma kleur Olive Sprig.”

Combineren met kleur van het jaar 2022 Sigma Olive Sprig

Dankzij haar veelzijdigheid is de Sigma kleur 2022 Olive Sprig te combineren met veel elementen. Zo kan deze kleur van het jaar 2022 Sigma gecombineerd worden met natuurlijke materialen, zoals houten meubilair en planten in de woon- of slaapkamer. Daarnaast zijn ook witte of groene tegels een geschikte partner, bijvoorbeeld in de badkamer.

Bij deze kleur van het jaar 2022 Sigma heeft Sigma Coatings ook bijbehorende kleurpaletten, die onderdeel zijn van het thema 'Horizon'. Het betreft de volgende kleurpaletten:

  • Invaluable palet: dit palet zorgt voor warmte en diepte in elke kamer, mede dankzij de houtsoorten en koperen accenten in dit palet.
  • Introspective palet: met dit palet creëer je rust en intimiteit. Kleuren zoals Island Retreat en Pine Whisper brengen een vreedzame sfeer binnen.
  • Inspired palet: met dit palet breng je juist energie in je huis. Het palet bestaat uit felle, opvallende kleuren die je beetpakken. De kleur van het jaar 2022 Sigma Olive Sprig geeft hierbij juist wat tegengas.

Heb jij behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zo kom je in contact met onze verfspecialisten, die je op onafhankelijke wijze adviseren en helpen met het beantwoorden van je vraag.

Kleur van het jaar 2022 Sigma Olive Sprig bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak is Sigma kleur 2022 Olive Sprig verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het voordeel van deze kleur is dat het te mengen valt met producten van andere merken, waardoor er genoeg keuze is. De Olive Sprig Sigma is echter het meest geschikt als kleur bij een muurverf voor binnen.

Kortom, met de kleur van het jaar 2022 Sigma Olive Sprig kunnen we vooruitkijken naar de optimistische periode die gaat komen. De veelzijdige Sigma kleur van 2022 zal in menig binnenruimte te zien zijn de komende jaren. Wat vind jij van de kleur Olive Sprig? Laat het ons weten!

Ook benieuwd naar andere kleuren van het jaar? Bekijk dan eens onze blogs over de Flexa kleur 2022 en de Sigma kleur 2021.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »