• Lorem ipsum

Sigma Kleur van het Jaar 2023: Vining Ivy

20 Sep 2022

De Sigma Kleur van het Jaar 2023 is bekendgemaakt! Voor aankomend jaar is de kleur Vining Ivy uitgekozen tot trendkleur van 2023. In dit blogartikel geven wij je alle informatie over deze kleur, zodat jij een inzicht krijgt in wat misschien wel jouw kleur gaat worden. Lees daarom snel verder!

Wat voor kleur is Sigma kleur Vining Ivy?

Sigma kleur 2023 Vining Ivy is een blauwgroentint die enerzijds een sereen en kalmerend gevoel geeft, maar anderzijds ook als energiek omschreven kan worden. Dit komt omdat de blauwe tint een rustgevend effect geeft, terwijl dankzij de groene ondertoon zorgt voor een energie-boost. Deze kleur vervlecht krachtig blauw met verfijnd groen, wat resulteert in een kleur die rijk en trendy aanvoelt en het goed doet in ieder interieur. Deze veelzijdige kleur is zowel binnen als buiten toepasbaar, dus doe er je voordeel mee als je voor een grote klus staat!

Donna Taylor, kleurexpert bij PPG, zegt het volgende over het ontstaan over de Sigma Kleur van het Jaar 2023: “Na twee lange jaren waarin COVID-19 zorgde voor veel binnen zitten en werken hebben mensen ontdekt dat rust en sereniteit belangrijk is in hun directe omgeving. Kleur kan hierbij een grote invloed uitoefenen op het gevoel dat een ruimte uitstraalt. Vining Ivy is daarom dé perfecte kleur voor deze tijd! Deze kleur werkt in iedere soort ruimte, of je nu gaat voor een kleuraccent op een deur, één of meerdere wanden in Vining Ivy te schilderen of door de keukenkastjes aan te pakken; de kleur werkt overal ontzettend goed.”

Combineren met Sigma kleur 2023 Vining Ivy

Zoals gezegd is deze nieuwe kleur van 2023 toepasbaar op zowel interieur als exterieur. Deze kleur zorgt als het ware voor een gebalanceerd kleuraccent. Zo geeft het in combinatie met gebroken wit en diepere houttinten een natuurlijk effect, terwijl het in combinatie met donkere tinten en gouden accenten een luxueus gevoel creëert.

Naast de Sigma Kleur van het Jaar 2023 zijn er ook een aantal inspiratiepaletten waar uit te kiezen valt. Zo kun je de Vining Ivy Sigma altijd toepassen binnen jouw huisstijl. De volgende inspiratiepaletten maken deel uit van deze kleur van 2023:

  • Serenity: voor een ruimte waar je tot rust wilt komen. Samen met de Sigma kleur 2023 creëer je een ruimte vol zachte pasteltinten en lichte nuances.
  • Origin: met dit palet krijg je een aardsere uitstraling. In dit thema vinden natuur en kosmos elkaar met tinten geïnspireerd op de natuur.
  • Duality: een uitbundige sfeer maak je met dit palet! Felle en heldere pasteltinten voor een glamourachtige retrostijl en een moderne sfeer.

Vining Ivy bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak is deze kleur verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het voordeel van deze kleur is dat het ook te mengen is met producten van andere merken. De Vining Ivy is het meest geschikt als kleur bij een binnenmuurverf.

Heb jij vragen over deze Sigma Kleur van het Jaar 2023? Onze verfexperts helpen je graag!

Benieuwd naar andere Sigma Kleuren van het Jaar? Bekijk het overzicht hieronder!
- Sigma kleur 2022
- Sigma kleur 2021

/* MailBlue script */
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »