• Lorem ipsum

Verf roeren, waarom is dat toch zo belangrijk?

8 Mei 2019

Verf roeren en klaarmaken

Tijdens het verf roeren dien je rekening te houden met diverse omstandigheden. Lees voor het openen van het blik altijd goed het etiket van de verf
voor instructies. Verf roeren kan uitstekend met een houten roerstaaf. Zorg er wel voor dat ook deze stofvrij is. Het is mogelijk om de verf te verdunnen, dit wordt vaak aangeraden wanneer de temperatuur in de ruimte wat lager is. Door de verf te verdunnen wordt deze vloeiender. Lees ook voor het eventuele verdunnen goed het etiket voor de mogelijkheden! Werk je met dezelfde kleuren? Dan adviseren wij je toch om telkens een nieuw roerstaafje te gebruiken. Bovenstaande tips leiden ertoe dat verf roeren voor je geen problemen gaat opleveren!

Verf roeren terwijl u niet gaat schilderen

Je leest het goed, verf roeren terwijl je niet gaat schilderen kan voorkomen dat je eerder geopende verf na een tijdje kunt weggooien. Je kunt verharding van de verf beter voorkomen door de verf zo nu en dan goed door te roeren en uiteraard het deksel weer goed te sluiten. Hiermee bespaar je eenvoudig overbodige kosten aan nieuwe verf.