• Lorem ipsum

Kleur van het Jaar 2023: Vining Ivy

28 Feb 2023

Sigma Coatings benoemd ieder jaar een verfkleur als kleur van het jaar. Als kleur van het jaar 2023 kozen de kleurexperts voor moderne, trendy en diverse blauwgroentint: Vining Ivy. We inspireren je graag over hoe je deze krachtige kleur toepast in jouw interieur. Daarom lees je in dit blogartikel alles over deze trendkleur van Sigma Coatings en Histor.

Blauwgroen geeft rust in je interieur

Omdat we de afgelopen jaren veelal binnen hebben geleefd en we vrijwel alles binnen de muren van ons huis deden, kwamen we erachter hoe belangrijk rust en sereniteit in een privé-omgeving is. Vining Ivy, de kleur van het jaar 2023, is daarom de perfecte kleur voor dit jaar. Hierbij is het ook belangrijk om te vermelden dat dit een kleur van zowel Sigma Coatings als Histor is. De kleur geeft energie, maar is tegelijkertijd kalmerend, rustgevend en sereen. Precies wat jij nodig hebt. Zeker na een drukke dag werkt deze kleur als een verlichting.

Vining Ivy combineren in een kleurenpallet

De blauwgroene kleur van Vining Ivy brengt de sereniteit van de natuur en het buitenleven naar binnen. Vining Ivy dient als een mooie basiskleur in jouw interieur en is goed te combineren met beigekleuren (Best Beige) en wit (Commercial White)- en houttinten. Een muurverf die zeer geschikt is voor binnenmuren en die verkrijgbaar is in de kleur van het jaar Vining Ivy is de Sigma Pearl Clean Matt. Over deze binnenmuurverf lees je in de volgende alinea meer.

De kleur Vining Ivy is verkrijgbaar als reinigbare muurverf

Met Sigma Pearl Clean Matt heb je een waterafstotende en goed reinigbare muurverf. Naast dat de Sigma Pearl Clean Matt water afstoot, heeft de verf ook de hoogte schrobklasse. Dit houdt in dat deze muurverf uit zichzelf al vuilafstotend is, maar dat het ook gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Sigma Pearl Clean Matt is dan ook geschikt voor vrijwel alle ruimtes in huis en verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, waaronder Vining Ivy. De matte uitstraling wil jij zeker dit jaar in jouw woonkamer.

Bestel nu de kleur van het jaar 2023 muurverf als tester!

Twijfel je over deze muurverf in de kleur van het jaar 2023, Vining Ivy. Bestel dan eerst een handige Vining Ivy kleurstaal of kleurtester in 250 ml en probeer het eerst uit! Voor de perfecte match bestel je ook de kleur Best Beige en Commerial White in deze stalen. Zo kan je voor een kleine prijs kijken of deze kleurcombinatie bij je past.

Heb je vragen of ben je toe aan meer informatie over de kleur Vining Ivy? Stel ze aan onze verfspecialisten! We zijn te bereiken per telefoon of e-mail en helpen je graag met het uitzoeken van de juiste kleuren en producten. Met onze hulp wordt werken met de Vining Ivy een stuk aangenamer.