• Lorem ipsum
De Pegstukken 2
5482 GC Schijndel
073-549 8734

Maandag9:00 - 18:00
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

 

Afwijkende openingstijden:

Hemelvaart 11:00 - 16:00
Eerste pinksterdag Gesloten
Tweede pinksterdag Gesloten

 

 

Bereikbaarheid

We doen ons best om al onze filialen zo goed mogelijk bereikbaar te maken voor jou als klant. Dat betekent dat we zoeken naar plekken in of rondom een A-locatie. Ook kijken we naar parkeergelegenheden, zodat je niet ver hoeft te sjouwen met je aankoop. Dit geldt ook voor De Verfzaak in Schijndel. Mocht je liever je bestelling online doen? Zeker mogelijk! We zorgen ervoor dat je bestelde producten bij je opgegeven adres worden afgeleverd.

Dé verfwinkel in Schijndel

Voor al je vragen met betrekking tot verf, behang of benodigdheden zit je goed bij Vissers De Verfzaak. Wil je bijvoorbeeld meer weten over muurverf of zoek je naar de juiste verfroller voor jouw klus? In Schijndel adviseren ze je graag over de voor- en nadelen van ieder product. 

De Verfzaak Schijndel is goed bereikbaar met de auto. De vestiging ligt in het centrum van Schijndel, rondom een veel bezochte winkelstraat. Tevens heb je de mogelijkheid om je auto tegenover de winkel te parkeren bij de centrale parkeerplaats.

Hieronder vind je het adres van onze vestiging:

De Pegstukken 2
5482 GC Schijndel
Telefoonnummer: 073-549 8734
E-mail: [email protected]

Openbaar vervoer

Vissers De Verfzaak is vanuit verschillende hoeken te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit 's-Hertogenbosch reis je met Arriva Bus 306 richting Uden via Veghel. Deze bus stopt bij bushalte De Beemd in Schijndel. Ook vanuit Eindhoven kun je terechtkomen in Schijndel. Pak bij treinstation Eindhoven Centraal Arriva Bus 156 richting Den Bosch via Schijndel. Deze bus stopt bij bushalte Diepenbrockstraat in Schijndel. Vanuit daar loop je in 4 minuten naar onze winkel.

Tevens is het mogelijk om te reizen via Tilburg. Je pakt de NS Sprinter richting Weert en stapt uit in Best. In Best pak je Arriva bus 204 richting Schijndel. Je stapt uit bij bushalte Hertog Hendrikstraat in Sint-Oedenrode. Daar stap je over op Arriva bus 156, die tien minuten later stopt bij bushalte Diepenbrockstraat in Schijndel.

Online bestellingen ophalen

Naast dat je in onze winkel je aankoop kan doen, bieden we je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling op te halen in onze vestiging. De grootste voordelen hieraan zijn het vermijden van eventuele bezorgkosten en het feit dat je voorafgaand aan jouw project nog extra advies kan inwinnen. Het is overigens wel belangrijk dit ook goed door te geven bij je bestelling. Bij het afrekenen kies je voor “afhalen in de winkel” en vervolgens selecteer je Schijndel als ophaallocatie. Je krijgt een seintje als je bestelling voor je klaarstaat. 

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Benodigdheden