• Lorem ipsum

Muurverf voor buiten

Toon:
Sikkens Alphatex IQ Mat
Sikkens Alphatex IQ Mat
Deze Sikkens Alphatex IQ Mat is een zeer matte hoogwaardige elastische kwaliteit-verf voor uw binnen/ en buitenmuren. Ook zeer geschikt voor alle soorten metselwerk, pleisterwerk, beton, stucwerk en over bestaande verflagen.
€274,99€171,87
Drost Silicaatverf
Drost Silicaatverf
Drost silicaat muurverf is een ademende silicaatverf. Dit product kan vooral worden toegepast op mineraal houdende ondergronden.
€51,53€41,22
Sigma Facade Topcoat Matt
Sigma Facade Topcoat Matt
Sigma Façade Topcoat Matt, de matte muurverf voor jouw buitenomgeving. Buitenduurzaam en te onderhouden in elk van de vier seizoenen.
€318,95€207,32
Drost Wallcoat PU/AC
Drost Wallcoat PU/AC
Drost Wallcoat PU/AC is een reukarme muurverf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze waterverdunbare muurverf heeft een hoge dekkracht, is weersbestendig, niet vergelend, schrobvast, lichte spatarme verwerking en is elastisch.
€32,58€26,06
Sigma Façade Topcoat Satin
Sigma Façade Topcoat Satin
Sigma Façade Topcoat Satin, de veelzijdige en universele gevelverf voor buiten. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed.
€304,95€198,22
Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans
Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans
De Sikkens Alphatex IQ is een kwalitatief hoogwaardige elastische kwaliteit-verf voor de binnen- en buitenmuren. Zeer geschikt voor bijna alle soorten stucwerk, pleisterwerk, beton, metselwerk en over bestaande verflagen.
€240,49€150,31
Boonstoppel Garantietex Mat
Boonstoppel Garantietex Mat
Deze verf van het merk Boonstoppel is duurzaam, waterverdunbaar en mat. De muurverf is oplosmiddelvrij en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De verf is gemaakt op basis van kunstharsdispersie.
€232,25€99,95
Drost Devesil FS
Drost Devesil FS
Deze muurverf op basis van siliconhars is geschikt voor binnen en buiten. De muurverf is reuk- en spanningsarm en waterverdunbaar.
€273,67€179,95
Drost Devecryl Zijdeglans
Drost Devecryl Zijdeglans
Devecryl Zijdeglans is oplosmiddel- en weekmakervrij. De muurverf dekt prima en heeft een soepele verwerking.
€207,97€166,38
Drost Devetex BB
Drost Devetex BB
Een met water afdunbare muurverf op kunstharsdispersiebasis. Op nieuwe of reeds geschilderde ondergronden zoals: baksteen, pleisterwerk, niet te verse beton of cement, plaatmateriaal etc.
€185,52€129,95
Drost Devecryl Hoogglans
Drost Devecryl Hoogglans
Deze hoogglans verf is makkelijk te reinigen, geschikt voor glasweefsel en is soepel verwerkbaar. De verf is oplosmiddel en weekmakervrij.
€25,77€20,62
Sikkens Alpha Topcoat
Sikkens Alpha Topcoat
Deze ideale Alpha Topcoat van Sikkens is een zeer hoogwaardige elastische kwaliteitsverf voor zowel de buiten- en binnenmuren. Zeer geschikt voor vrijwel alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en voor over bestaande verflagen.
€387,49€242,18
Drost Devesil Elast
Drost Devesil Elast
Elastische siliconhars muurverf voor binnen en buiten, voor het overbruggen van krimp- en haarscheuren, waterverdunbaar.
€376,97€301,58
Sigma Facade Prim Aqua
Sigma Facade Prim Aqua
Sigma Façade Prim Aqua, de dekkende grondlaag voor gevelverfsystemen. Hecht goed, dekt goed, en is bovenal efficiënt en kostenbesparend.
€234,53€152,44
Sigma Facade Murolac Matt
Sigma Facade Murolac Matt
€218,64€142,12
Toon:

Muurverf voor buiten

Je wil graag een mooie kleur muurverf voor buiten toepassen? Dat kan! Bij de Verfzaak worden diverse soorten kleuren aangeboden voor een muurverf voor buiten. Het ligt er maar net aan wat uw wensen zijn voor een kleur voor op de buitenmuur. Op zoek naar muurverf voor binnen binnen verf? Bekijk ons assortiment.

Wat bevat een muurverf voor buiten?

Een muurverf voor buiten is natuurlijk anders dan een muurverf voor binnen. Een muurverf voor buiten heeft namelijk andere bestandsdelen. Een muurverf voor buiten moet natuurlijk een goede hechting hebben voor op bijvoorbeeld stucwerk en baksteen. Het moet immers dekken, anders zit je alles er nog doorheen en dat wil je natuurlijk niet. Een muurverf voor buiten zorgt ook voor het afstoten van vuil en regen. Zo blijft de kleur buiten op de muur zeer mooi. Is je buitenmuur toch wat vuil? Dat is geen probleem. Je kunt namelijk zeer gemakkelijk de muurverf voor buiten reinigen. Zo is jouw buitenmuur zo weer helemaal schoon. Toevallig nog andere verf nodig? Bekijk ons verf assortiment.

Een mooie kleur muurverf voor buiten bestellen bij de Verfzaak

Bij de Verfzaak vind je diverse soorten mogelijkheden voor een muurverf voor buiten. Er is echt van alles mogelijk. Bij jou ligt de keuze voor welke kleur je wil gaan. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een kleur die mooi past bij het interieur van jouw huis, zo vormt het allemaal uiteindelijk een mooi geheel. Ook kun je gaan voor een kleur die meer bij jouw tuin past. Eigenlijk kun je de kleur overal op afstemmen. Het ligt maar net aan je wensen. Heb je een geschikte muurverf voor buiten gevonden? Je bestelt de muurverf voor buiten zeer eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over een muurverf voor buiten? Of over een van onze andere aangeboden product? Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en jou te adviseren waar nodig.

Maak met een muurverf voor buiten jouw buitenmuur nog mooier, Bestel jouw uw gewenste kleur bij de Verfzaak!